N95 sıfır kutusunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaptanibo

Üye
    Konu Sahibi
N95 sıfır kutusunda
Arkadaşlar yurtdışından hediye geldi fakat ihtiyacım olmadığı için satıyorum 700 tl ye bırakacam tüm aksesuarları kutusunda daha poşetinden çıkmadı ilgilenenlere duyrulur...:megafon:
Telefonun rengi gri bu arada türkiyede satışı olmayan bi renk...(Telefon Finlandiya malı İtalyadan geldi)
[email protected] burdan bana uşabilirsiniz

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Arkadaşım Gri Telefonları Bizim Esnafda Satan Çok Yani Gri N95'leri Telefonun Resmini Atmanı Öneririm Çünkü Orjinal Nokia N95 Olsa Nokia Neden Türkiye'ye En Büyük Pazarlarından Birine Bu Renk Tasarımlı Ürünü Getirmesin.Çelişki Oluyor

Lütfen Maxicep Yönetimine Sesleniyorum Fotoğrafı Olmayan İlanları Kaldıralım Bir Defa Satış Prensibine Aykırı Bir Olay Olabilecek Maduriyet Vakalarının Önüne Geçmiş Oluruz.Rica Ediyorum.

korsantv94

korsantv94

Üye
Arkadaşım Gri Telefonları Bizim Esnafda Satan Çok Yani Gri N95'leri Telefonun Resmini Atmanı Öneririm Çünkü Orjinal Nokia N95 Olsa Nokia Neden Türkiye'ye En Büyük Pazarlarından Birine Bu Renk Tasarımlı Ürünü Getirmesin.Çelişki Oluyor

Lütfen Maxicep Yönetimine Sesleniyorum Fotoğrafı Olmayan İlanları Kaldıralım Bir Defa Satış Prensibine Aykırı Bir Olay Olabilecek Maduriyet Vakalarının Önüne Geçmiş Oluruz.Rica Ediyorum.
Katılıyorum Millet Ne alacağını Bilmeden Niye Alsınki Hele Telefon Konusunda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt