n95 şarj ve kulaklık sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak2606

Üye
    Konu Sahibi
n95 şarj ve kulaklık sorunu
Herkese iyi günler

n95 telefonum var şarj aletinin giriş yerini telefona takıyorum şarj olmuyor oynatınca olmaya başlıyor ancak telefonun ışıkları sönüp telefon kapanıp açılıyor aynı olay kulaklıkda da oluyor yardım edebilirmisiniz tel 2. el:vur garantisi yok :ağlarım:

rapman

rapman

Üye
bende dün gece şarj olmuyor yazısıyla karşılaştım.hayatımda ilk defa.ama kabloyu o yana bu yana oynatmaya başlayınca şarj oldu ama senin gibi kapanıp açılma yaşamadım

ediesel

Üye
arkadaşlar sizlerin telefonlarında şarj soketi bozukluğu problemi var iyi bir telefon tamircisine verip yaptırabilirsiniz 20 - 25 arası bir fiyata yardım isterseniz piyasadaki en iyi tamircilerden birini tanıyorum eyüpte kendisi pm atın lütfen

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Eğer ki şarj soketinde bir sorun varsa bence hiç tamirciye vermeye gerek yok.Benim telefonumunda şarj soketinde sorun vardı toptan telefon parçası satan bir mağazadan 75 kuruşa bir tane soket aldım ve evde taktım.20 25 tl vermeye hiç gerek yok bence...

burak2606

Üye
    Konu Sahibi
şimdi yine denedim ilk taktıgımda şarj oldu fakat 2.ye taktıgımda telefon kapanıp açıldı ( reset atıyor galiba pin istemeden )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt