n95 programları

Sponsorlu Bağlantılar

fırtına6141

fırtına6141

Üye
eyvallah sağol

DERTLİ61

Üye
Teşekkürler

sasy

Üye
atkadaslar nokıa 6303 classıc için anti virüs programı lazım acıl

shadow2766

Üye
arkadaşlar bana mesajları pcye text biçiminde atmak için bir program lazım.daha önce msj saver die bi program vardı fakat nette bulamıyorum.googleda yazdığımda ilk çıkan linkteki dosyayı indirdim fakat n95le uyumlu değil.program elinde olan varsa ekleyebilir mi acaba?

mustafa8448

Üye
ölü linkleri kaldırın lütfen..

featnuri

Üye
akadaşlar n95 nasıl kuruluyor yardımcı olurmusunuz msn adresim [email protected]

bak kardeşim.telefonun sanırım n95 düz(yani 8gb olmayan) ise hafıza kartına sis dosyasını at.(mesela yükleme diye bi klasör aç hafıza kartına..sis halındeki dosyayı onun içine at.)sonra hafıza kartını telefonuna tak ve telefonundaki dosya yöneticiyi aç.orda sis dosyasını nereye atmışsan o dosyaya gir.(hafıza kartı bölümüne sağdan geçiş yapabilirsin)sis dosyasına tıkla ve yükleme yönergelerini izle.yüklensin mi diye ekran gelir.kabul et.nereye yüklemek istediğini sorarsa onu da seç(telefonun hafızasına mı yoksa hafıza kartına mı diye)kurulumu tamamla ve yükleme tamamlandı deyince temalarına gir.orda yüklediğin temayı seç ve etkinleştir.işlem bu kadar.inşallah yardımcı olmuşumdur.kolay gelsin.:bigstar::bigstar::heyo:

nimetullah03

Üye
tşkkr.ancak linki göremedim

bynihat63

Üye
gerçekten emege saglık

haktas70

Üye
skyfire ?

gokhan3578

Üye
asdfsadffsadfsd