arkadaşlar n serisi dışınad telefonlarda boşa uğraşmayınız e50 e65 e61 e 51 5700 hepsinde denendi ve hiç bi şekilde çalışmıyor ya hata veriyor ya hiç açmıyor v.b hatalar nokia resmen sadece n serisine yönelik yapmış n80 n82 de felan çalıştığını da okudum sadece sitesinde yazan modeller wardı ama diğer n serisi modellerin bazılarında çalışıyor ama dier s60v3lerde çalışmıyor
arkadaşlar ben n80 de denedim çalıyor ama n80 nin çüözünürlüğü yüksek olduğu için yarım ekran oluyor ki bu da bi işe yaramaz. eğer 352*416 olsaydı çok süper olacaktı.
ya kardeş senin dediklerinin hepsini yaptım ama 9_n-gage telefona yükledim ama açılmıyo süresi dolmuş yada telefon ayarları olmamış diyo lütfen en kısa zamanda yardım edersen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
--------------- Ekleme ---------------
birde şunu anlayamadın açıklarmısın 9_n-gage.sisx programını Pc Suiteyi acarak hafıza kartına atınız ve telefonunuzda bulunan bir Dosya yöneticisi ile acınıtız.
Güzel bir "copy-paste" çalışması olmuş, eline sağlık. Tabi bu nedenle biraz ezber. Kardeş sana da sorayım bari. Telefonum N73 ME. Program ve oyun kurulmuş durumda. Oyunu full yapmak için anlatılanları uygulumak isteğimde 2000afbc diye bir klasör baktım.Ancak yok. Evet yok!. Ona en yakın olarak 2000afbb isimli klasör var. Dolayısıyla oyun full yapamıyorum. Ne diyorsun bu işe?