ARTIKCI
Üye
N95 N-gage sorunu...
n95 telefonumu ilk aldığımda n-gage turuncu rente idi n-gage.sisx yükletim mavi oldu ve n-gage oyunlarını fll oynuyordum.Nezaman telefonuma soft format attım olan oldu.turuncu renkli n-gage ikonu ile mavi olan n-gage ikonu birlikte telefonumda kaldı.Ne yaptıysam bir türlü n-gage.sisx yükleyemedim hata verdi.Yüklüyor daha sonra file no diyor.Lütfen yardım edermisiniz..
--------------- Ekleme ---------------
Bir Allahın kulu cevap yazmaz mı ya...bu nasıl paylaşım arkadaşlar rica ediyorum..
tamam yeni üye görünümündeyim ama ben sürekli bu formda geziniyorum.sitede irtibata geçmem için ne gerekiyor bilmiyorum..
benden sonraki arkadaşlara cevap yazılmış.Biz bekliyoruz.Bu haksızlık arkadaşlar.Lütfen..Bir kusurumuz varsa özür...
n95 telefonumu ilk aldığımda n-gage turuncu rente idi n-gage.sisx yükletim mavi oldu ve n-gage oyunlarını fll oynuyordum.Nezaman telefonuma soft format attım olan oldu.turuncu renkli n-gage ikonu ile mavi olan n-gage ikonu birlikte telefonumda kaldı.Ne yaptıysam bir türlü n-gage.sisx yükleyemedim hata verdi.Yüklüyor daha sonra file no diyor.Lütfen yardım edermisiniz..--------------- Ekleme ---------------
Bir Allahın kulu cevap yazmaz mı ya...bu nasıl paylaşım arkadaşlar rica ediyorum..
tamam yeni üye görünümündeyim ama ben sürekli bu formda geziniyorum.sitede irtibata geçmem için ne gerekiyor bilmiyorum..
benden sonraki arkadaşlara cevap yazılmış.Biz bekliyoruz.Bu haksızlık arkadaşlar.Lütfen..Bir kusurumuz varsa özür...