Telefon Tavsiyesi N95 mi,Anycool mü?

Sponsorlu Bağlantılar

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
what :)

baran.365

baran.365

Üye
nokia n95'i tavsiye ederdim ama kaçak olduu için anycool daha iyi hem anycool çift hatlı+tv+wireless+dokunmatik

kaancems

Üye
bence görünüş olarak başarılı 1 telefon fakat telefonun dayanıklılığı hakkında yorum yapmak için telefonu ele almak lazım..O yüzden alıcak kişilerinde dikkatini dağıtmayın..Benım arkadasımda var ve gayette memnun

ero17

Üye
hiçbirşey olmaz n 95 e hem kaçak değil. dubai fabrikada üretiliyor. kayıt yapılıyor.....

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
o telefonların ikiside çin malı zaten anycool denen telefon çin malı diğeride kaçak demişsin ve 3 mp o telefonda çin malı ama N95 e benzetilmiş.Çin malı telefonlar çabuk bozuluyor hiç önermem bir yeri bozulsa parçasını bulamazsın. Eğer seviyorsan orjinal n95 al daha iyi başta 5 mp :):):)

gabico

gabico

Üye
bence tv çok seviyorsan Anycool T 818
program lı tlf istiyorsan n95
karar senin

ama arkadaş n95 8gb de kaçak kaçakta internet yok bişey yok nagivasyon yok onun yerine anycool alması daha hayırlı olur örneğin ben anycool t838 aldım çokda memnunum hep dışarda tv izliyorum

buraq85

buraq85

Üye
sen hiç n95 görmedin heralde arkadaşım n95 de int de var nevigasyonda hatta hattınız vodafone ise int üzerinden ücretsiz olarak tv deizleyebiliosunuz

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
sen hiç n95 görmedin heralde arkadaşım n95 de int de var nevigasyonda hatta hattınız vodafone ise int üzerinden ücretsiz olarak tv deizleyebiliosunuz

arkadaş n95 te dememiş kaçak n95 te demiş :@

kaan0

kaan0

Üye
2sindende uzak dur niye paranı çöpe atıyosunki adı üstünde ikiside ÇAKMA

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye

tuatu

Üye
hiçbirisi çünkü aklı olan kaçak telefon almaaaz hem ülkeye zarar hemde telefonda herhangi bir arıza vs çıkarsa verdiğiniz para boşa gider
bence haklısın aslıda kaçak tel almak çok yanlış ama diğer tellerin fiyatları bakımından çok pahalı olması insanımızı bu yola teşfik ediyor devlet mi kazanıyor yoksa marka telefon üreticilerimi tabiki her ikiside ama daha çok marka üretici bence devlet bu kaçak telleri uygun şartlarda legal hale sokabilir operatörler vasıtasıyla bunu tahsil edebilir kimsede sesini çıkarmaz

Metallicaworlds

Üye
anycool t848 var telefon süper yaw n95 halt etmiş kardesleer

Furkan96

Furkan96

Üye
N95 kacak alma

pascal814

Üye
n95 sahibi olarak mükemmel bi tel oldugunu soyleyebılırım...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bosver hiç birini alma bi e65 senin işini görür televizyonu televizyonda izle telefonda ne yapacaksın

Salihyet

Salihyet

Üye
çakma japon işi almayın.. söylemesi..

Caldere

Caldere

Üye
İkisindende Uzak Dur. (bence)

guest1212

guest1212

Üye
n95 in sahtesini alma hiç bi özellik yok zaten şıklardan ikiside çin anycool al