Telefon Tavsiyesi N95 mi,Anycool mü?

Sponsorlu Bağlantılar

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
tabi ki de N95...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
çine hiç bulaşma 5 kuruş vazla ver iyisini al veremiyosanda normal bir cep al ama markalı olsun gerçek orjinal nokia gibi

ANYCAAL

Üye
Böyle bir soruyu somak bile abesle iştikaldir....N95 --N95 8gb telefondur.Diğeri ise çin malı .....herşeyi ile n95 onu 2-3-4-10 a katlar

Nemros

Nemros

Üye
Orjinalden şaşma derim bence ikisinide alma arkadaşım

KarakayA67

ikiside bı ise yaramaz parana yazık olur :)

corchy

corchy

Üye
n95 tabiyki

burak9400

burak9400

Üye
n95 ile o telefon mudur nedir dediin arsında tartıma bile olmaz n95 tede tv varr gsm ypluylamıne ben izliyorummm bence bu yazıyı yazan bir pazarcı n95 in namını düsürmeye çalısıyor düsünün n95 in fiyatı 1200 ytl o telefon ya 300 ya 250 o telefon çinmalı hem bazılaırada çakma yeni yasaya göre çle çakma telefonları devlet uyduda n kilitliyorlar kaydı olmadıında telefonu hemen kilitliyorlar bunlarıda benim babamın arkadası anlattı hadi byy sakın o telefonu almayın okada r diyiorum tbi n95 te alın demiyorum beyendiniz bi telefon sa alı bede aldım çok güzel bi program yükledim nasıl biliyormusunu sim karsınızda oyuncak uzaktan kumandalı araba varya n95 le o arbayı yönetiyorsunuz n95 i sağ çeviriyorsunuz araba sağ dönüyor inanmıyorsanız youtubeden n95 sensör yazı n size açıklı bilgi orada ama youtube kapalıydı deme siz izlesene .com dan n95 sensör yazın çıkar
yazını sonuna kadar okumadım çünkü başınadan 2-3 cümle bu yorumu yapmama yetti.sen de diğerleri gibi konuyu yanlış algılamışsın.okumamışsın.veya anlamak istememişsin.n95 kaçak demiş adam

jatvalca

jatvalca

Üye
al kardeşim n95 ne yapacan anycoolu

ramkop

Üye
tabiki de anycool t 818

Üst Alt