N95 kulaklık sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
N95 kulaklık sorunu
arkadaşlar N95 in orjinal kulaklığının üstündeki tuşlar (play-ileri geri sarma vs) bişeye yaramıyor ayrıca bi ayarmı yapmam lazım?
kulaklığı tele takınca müzik kulaklığı-müzik standı gibi seçenekler çıkıyo şimdiden teşekkürler

pruva

Üye
yan tarafında bir swich var tus kilidi gibi birsey onu dene

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Eğer arkadaşın dediği yandaki switch açık olmasına rağmen çalışmıyorsa, servise gitmekten başka çözüm kalmıyor ama size yönelik keserler faturayı, kullanıcı hatası diye. :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Kulaklığı tele taktımmı müzik standının çıkması normal.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
yandaki düğmeyide denedim yapmadığım kalmadı galiba kulaklık bozuk ses geliyo ama düğmeler bi işe yaramıyor neyse bana inceden telefoncu yolları,,,
teşekkürler arkadaşlar

grolof

Üye
Aynı sorun bendede var yani müzik dinliyorum ama düğmelerin her fonksiyonunu denedim ama çalışmıyor.Acaba ayar veya yazılımla ilgisi varmı.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun bendede var yani müzik dinliyorum ama düğmelerin her fonksiyonunu denedim ama çalışmıyor.Acaba ayar veya yazılımla ilgisi varmı.

yazılımla ilgisi yok kardeşim sorun tamamiyle kulaklıkta telefoncuya gittim başka bir kulaklıkta denedik o kulaklıkta çalışıyor eğer benim düğmeyle işim olmaz diyosan bırak kalsın öyle
orjinal kulaklığa 40 ytl dedi kalsın dedim ole kullanıyorum

StRey_

Üye
kulaklığın altında yassı pil var onu değiştirmeyi dene sorun çözülecektir ;)

senolgoren

Üye
kulaklık tuşları iş görmüyorsa,kulaklıgın içindeki pil bitmiştir degiştirme şansın yok at çöpe yenisiniz al aynı sorun benim başıma geldi teknik tecrübem oldugu için açtım ve içinde board pili çıktı degiştirdim sorun çözüldü.

palulu23

Üye
at çöpe mi kardeş orjinal kulaklık yaw ses de mükemmel orjinal kulaklığın fiyatından haberin yok galiba :s bide pil mi dedin pili kendimiz değiştiremezmiyiz artı pil ve kablolu kulaklık bu ne iş anlamadım :s

--------------- Ekleme ---------------

kulaklık tuşları iş görmüyorsa,kulaklıgın içindeki pil bitmiştir degiştirme şansın yok at çöpe yenisiniz al aynı sorun benim başıma geldi teknik tecrübem oldugu için açtım ve içinde board pili çıktı degiştirdim sorun çözüldü.

pil i kendimiz değiştiremezmiyiz :s pil ne alaka bu arada :s kablolu kulaklıkda ?

--------------- Ekleme ---------------

kulaklığın altında yassı pil var onu değiştirmeyi dene sorun çözülecektir ;)[/QUO
yasıı pil derken bildiğimiz saatlerde olan küçük piller mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt