N95 Kamera isigi problemi....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

T@ylan

Üye
    Konu Sahibi
N95 Kamera isigi problemi....
Selam ustalar benim telefonun kamera isigi sürekli yaniyor(Kirmizi isik degil flash isigi)Telefonu kapatiyorum isik yanmaya devam ediyor,sadece bataryayi sökünce isik sönüyor bataryayi takinca direk yaniyor,ilginc olan ise kamerayi acinca isik otomatikmen sönüyor...

Yakin bir zamanda herhangi bir program falanda yüklemedimtelefon güzel bir sekilde calisirken oldu,sizce sebebi nedir...?Yardimci olursaniz sevinirim....:sukur:

NobLe

NobLe

Üye
Ayarlar kısmından flaşı kapat oda işe hiç zannetmem ama telefonun içinde flaş kısmı kısa devre olmuş olabilir yani sürekli yanmasının başka açıklaması olmaz çünkü:allalla:

kadir_90

Üye
arkadaslar benimde n95imin öndeki kamerası açılmiyor hata oluştu tel tekrar açıp kapayın diyor 50 kere yaptım hep aynı hatayı verdi napabilisım napabilirh

tatlidilli7a

Üye
arkadaslar benimde n95imin öndeki kamerası açılmiyor hata oluştu tel tekrar açıp kapayın diyor 50 kere yaptım hep aynı hatayı verdi napabilisım napabilirh

Yazılım güncellemesi yapmayı deneyin. Sorun hala devam ederse KVK-Genpa servislerine başvurun. Kamera sorununu *#7370# yapark çözmüştüm ben n73 te fakat en temizi güncelleme yapmak. Kolay gelsin.

volpan

volpan

Üye
arkadaşlar *#7370# çözmezse olayı yazılım yükletmeniz gerekir flash atttırmalısınız telefoncular 30dk içinde yüğklüyor 10 ytl yok para vermek istemiyorum diyorsanız kendi kaplonuzla versiyon reinstall yapın çözülmezse büyük ihtimal yazımsal değil devrelerdendir ama ben yazılımsan olduğunu düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...