N95 ile uzaktan kumandalı oyuncakları kontrol et!

Sponsorlu Bağlantılar

oomernnuri

oomernnuri

Üye
çalıştıını sanmıyorum:S

memolim83

memolim83

Üye
saçma değil bunu 1 1.5 yıl kadar önce yaptı adamlar ancak şöyle bişi varki arkadaş bu sis i vermiş ama bununla bitmiyor iş arabada bir microişlemci ve o microişlemciye bağlı bluetooth dongle lazım ve micro işlemciyide konfigre etmek lazım tabii v.s. uzun işin gereksiz bence ama sonuçta yapılabiliyor...dileyen varsa videolarını bulur koyarım

blutut ile değil telefonun wifi radyo dalgaları ile oluyor bu sanırım

linüx

Üye
sagol arşivde olsun sakla pro yu laazım olur

fatalty_255

Üye
n96da çalışırmı bide ayrıntılı anlatırsan ii olur

polo291

polo291

Üye
tşk))

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Annemin N95'iyle denedim ve muhteşem bir şey. Teşekkürler gerçekten :oke:

bora_16

Üye
saol

thomas1925

thomas1925

Üye
Annemin N95'iyle denedim ve muhteşem bir şey. Teşekkürler gerçekten :oke:

:megafon:denedinde kardesim nasıl çalıştı neyle eşleştirdin arabayı yada neyi kumanda ettiysen ? biraz açıklama yapalım konuyu açıp pogramı koymakla olmuyor. :megafon:

thomas1925

thomas1925

Üye
:megafon:denedinde kardesim nasıl çalıştı neyle eşleştirdin arabayı yada neyi kumanda ettiysen ? biraz açıklama yapalım konuyu açıp pogramı koymakla olmuyor. :megafon:

cevap veren yokmu yaaawww . ilgilenen arkadaslar konu işe yaramıyorsa silinsin :@

kirli2004

Üye
ya arkadasım bu rc oyuncaklara ancak parcayla olur bu devrelerın yapılması gerekıo bi kere rc oyuncaga bluetooth takacan yoq pc den micro işlemciyi programla hastasına iii ama bizim gibi orta dereceli meraklıya gelmez ya ayrıca arkadasım n73 te nasıl calıstırsın ya sen bu telı hıc bilmeden mı aldın onlarda sensor yok kı birader

Bora

Bora

Üye
bu işler 27 mhz veya 49 mhz frekrans verip olmaz bunu hangi arabayı kullanacaksan mod yapacaksınız yani bir blutooth pcb ekleyıp ondan sonra pc den o moduledeki id yı programlayıp telefona aktaracaksın. çok zor ya böyle şeyler kafam almaz. Bence uğraşmayın millet.
Ha bozuldu araba yani açıp ne uğraşacağiz, mühendis mıyım ben. Neyse gönlü olan yapsın ama açıkçası ben beğenmedım bu zorluğu.

Bence bluetooth hazır kumandalı araba ve shaker racer program için profil olursa o zaman denerım ama olsa da nerde ve nasıl alıcaz. Ebay,gitti gidiyor veya hepsi burada ile aram yok ki.

Böyle şeyleri bilseydım yeni bir teknolojik bir cihaz üretırdım beeeeee.
haklı

friendly_585

Üye
çok güzel bir uygulama n73 de çalışırmı kolay gelsin tşk.

murat0068

murat0068

Üye
ben programı çalıstıramadım bı dım etseneyar

rmzn_guler

rmzn_guler

Üye
çok güzel ama n95im yok. :)

murat0068

murat0068

Üye
çalışmıyor boyle boş şeyleri koymeyın lütfen vakıt harcamayalım bosuna

democles34

democles34

Üye
tşk.

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
yaw oyuncağa BT stack entegrelemek lasım kilit pls açıklamada yok zaten.

ısland

Üye
n 79 da çalışırmı

newagent

millet programı nasıl kuracak ben en baştan onu düşünmekteyim
herkes uzman mı ki bunu yapabilsin bana sorsanız MERSİN in i üstteki noktayı bile anlamadım :):ehe
yani anlayacağınız buna düzgün ve kolay bir açıklama beklenmekte yoksa bu konu mesajı sadece yardım mesajlarıyla dolacaktır.

Emeğine sağlık güzel paylaşım.Devamını temenni ederiz:oke:

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Kurulumu zor bir program olduğu düşüncesindeyim...

Üst Alt