N95 Harita Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sertac73

Üye
    Konu Sahibi
N95 Harita Sorunu
bu telefonu alalı 3 hafta oldu araştırmadığım site kalmadı bu harita işini çözemedim gitti nokıa maps yazan harita bölümünü açıyorum türkiye bölümüne gelip yakınlaştırıyorum biraz daha büyütünce hiç birşey görünmüyor şunu adam akıllı deneyen varmı bi anlatsada faydalansak sevabına uygulamayı başlatıyorum blutud açılsınmı diye soruyo ne alaka bulamadım. ayarlara baktım yok. güncellemesini de yaptım ama ben bu gps ve harita olayında sınıfta kaldım. bilgisi olanlardan yardım bekliyorum insaniyet namına..:agla

• Beğen
Tepkiler: behcet66 ve meteorlift

6680

6680

Üye
arkadasım ılk once nokia maps uygulamasını pc ne ındır telefonu pc sıute bagla maps uygulamasını ac turkıyeyı yukle o kadar harıtayı actıgında degısıklıgı gorecek sın.

waffo

Üye
harıtayı ındırmen gerek pc ıcın gereklı olan maps programı ıle

ben n70de kullanıyom gps olmadıgından sadece harıta userınden ıslem yapabılıom n95de gpsde var bıldıgım kadarıylan daha mukemmel bısı olar ozaman

bu halde dahı mukemmel :D

marvelboy

marvelboy

Üye
nokia map loader dan tr yi yükle

sertac73

Üye
    Konu Sahibi
yardım etmek isteyen tüm arkadaşlara teşekkürler ama map loader pc ye indiremiyorum yükleme sırasında hata veriyo anlaşılan baya bi uğraşacaz..

enigma

enigma

Üye
önce telefondan birkere nokia map ı (haritayı) çalıştırman lazım hafıza kartın takılı olarak.
sonra telefonun hafıza kartını bilgisayarına ya kart okuyucuyla yada kendi data kablonla veri aktarım modunu seçerek bağlamalısın. daha sonra bilgisayarından nokia map loderı çalıştırıp türkiye mapsı ve voice tende türkçe sesi indirmelisin. hepsi bukadar ama virus programı veya güvenlik duvarı ayarların maploderı kısıtlayabilir. indirmeden önce 5 dk devre dışı bırakaqbilirsin güvenlik yazılımlarını

sertac73

Üye
    Konu Sahibi
şimdi map loader i pc ye indirdim ama kurulum aşamasında net framewok 3 diye bi ibare çıkıyor devam dediğimde 10 dk. kadar veri indirip bir hatadan dolayı kaptılması gerekiyor deyip iptal oluyor 5 denemedede sonuç aynı delirme aşamsındayım..:(

meteorlift

meteorlift

Üye
net.framework 3.0 pc de yüklü olmazsa arkadasın dedigi gibi bi hatayla karsılasabilirsiniz maploader'ı yüklemeden önce net. framework ün versiyonunu yükseltmeniz gerekir ancak bundan sonra maploader'ı yükleyebilirsiniz, sonrası kolay bi katkım olsun istedim :)

xardias

xardias

Üye
arkadaşlar anlatmış lakin siz bildiğiniz için anlamak kolay geliyor ama ilk defa böyle bir yükleme yapacağım ve bahsettiğiniz terimler bana çok yabancı, lütfen link vererek n95 8gb için bu harita olayını detaylı anlartırmısınız

mesela şu anda setup nokia maps updater1.0.12.exe indiriyorum
ne yapacam bunu telefona mı atıp çalıştıracam?

garip gelebilir size ama malesef bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

halil366

Üye
arkadaşlar N95de haritayı açtığımda sağa sola hareket ettiremiyorum bilen versa yardımcı olursanız sevinirim
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...