n95 garmin gps mükemmel çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

maxidunya

Üye
ya hicbiri olmuyor yaaa :((

avrack16

Üye
ben kurdum ok derim arkadşlar çalışıyor n 95 olanlar bedava emege saygı kardeş tşklr yapana ve ugraşana

erengelebek

Üye
bende bir şeyler söylemek istiyorum, 1. si forumun diğer yerlerinde varsa mod. neden bu başlığı kapatmıyor yada neden yeni başlık açıp vercez diyip vermiyosunuz. 2. si nokia telefonlar işletim sistemleri ile çalışır neredeyse hiç bir program telefona özel değildir, os 9x s60 s50 falan gibi işletim sistemine göre yazarsanız daha çok rabet görecektir, mesela ben E71 kullanıyor s60 os9.2 mevcut N95 in işletim sistemi nedir bilmiyorum , tabiki netten bakabilirim fakat, hayal eder misiniz her bulduğum programın mesela 7610 yazıyor gidip bakcam E-x yazıyor arayıp bulcam 6630 6600 n95 n73 falan filan derken nokianın 500 den fazla symbianlı telefonu var rica edeyim symbian versiyonlarına göre program yükleyelim yada başlık açalım.

leventyil

Üye
Sorunsuz indirdim. Garmin nuvı 200 e kurucam. Umarım kurarken sorun çıkmaz. Teşekkürler.

koray67800

Üye
tesekürler

ozgurceyhan

Üye
n 82 için kullanabilir miyim yoksa başka versiyonu mu var

avrack16

Üye
evet arkadaşlar garmin mobil tx ayrıntılı şekilde anlatılmış vallah ben kurduysam siz hayli kurarsınız 30 saniyede sinyali buluyor hemde türkçe arkadaşın verdigi link tıklayın bence yol siz bulursunuz emege saygı arkadaşlar.

ermucahid

Üye
tesekkur ederim

hazein

Üye
Arkadaşlar, programı dikkatli okudum acele etmeden tek tek ve sırasıyla yaptım... Sonuç gayet güzel çalışıyor. Telefonum N95 8 Gb.

programı kurmak isteyipte kuramayanlara tavsiyem sadece yazılanları dikkatlice uygulamanızdır. Şayet kurulmuyorsa mutlaka biryerlerde hata yapılıyordur.

Programı kurduktan sonra Uyduya bi müddet bağlanmadı, ( no maps ) uyarısı çıktı... sonra açık havaya çıktım bi daha bağlanmayı denedim ve sonuç başarılı...

bu tecrübeyi paylaşmak istedim....

Tekrar Teşekür ediyorum. Elinize Sağlık.:oke:

albeyazlim

Üye
ben denedim gayet güzel çalışıyor.

anfa_41

Üye
saglam olmusta ben neden göremıyom

divxcini

Üye
çok teşekkürler linkler varmı aceba

haydarabi

haydarabi

Üye
kardeş bi zahmet bebimlede ilgilenirsen sevinirm.N95 im var ama normal telefondan farkı yok.nevigasyon olarak nasıl kullanıyorız.bi el atıverirsen sevinirim

veinsan

Üye
teşekkürler

sahin3547

Üye
teşekkürlerrrr

altanistan

altanistan

Üye
programı kurdum ancak açılmıyor sadece resmi ve logosu çıkıyor

swatch16

Üye
teşekkürler

edizayberk

Üye
teşekkürler

mm_mm

mm_mm

Üye
n95 i olanlar gps üzerinden hemde bedava türkiye haritası hemde çook kapsamlı kur kullan ilgilenenler yazsın yardımcı olayım :) gitmek istediğin yere götürsün .:oke:
5800 xm de çalışıyormu kardeş mümkünse açık anlatım

Üst Alt