N95 firmaware v31.0.017 %100 hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blasterreal

Üye
    Konu Sahibi
N95 firmaware v31.0.017 %100 hack
Evet arkadaşlar biraz karışık olacak ama yapan arkadaşlar daha detaylı anlatacaklardır. Hack Yöntemi sadece n95lerde degil nerede ise hack edilemeyen tüm ceplerde çalışmaktadır.Kıran arkadaşlar tel modellerini yazar ise diger arkadaşlara yardımcı olacaktır.

il önce dosyayı indirin

Aşama aşama takip edin
1. arşivden MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis adlı dosyayı imzalayın ve kurun nasıl imzalarım der iseniz. burayı aynen uygulayın
2. arşivden ımzalayın ve kurun Jbak TaskMan 1.00
3. MapDrives.txt dosyasını E:\ kopyalayın
4. install server dosyasını E:/Hack/sys/bin/installserver.exe şeklinde klasör yaratıp kopyalayın
5. JBak Taskman başatın ( # ) tuşuna basın ve MapDrives adlı dosyayı aratın menü -> Programs Rule -> select "AutoStart" secin
6. telefonu yeniden başlatın
7. MapDrives silin ve MapDrive_JBakTM_EMU_Y ( N82, N95, N95-8GB, adlı dosyayı imzalayın ve başlatın
8. Modo adlı programı imzalamanıza gerek yok kurun ve Installserver.exe adlı dosyayı modo aracılıgı ile c:sys/bin klasörü altına kopyalayın
ve telefonu yeniden başlatın.

Ardından bol bol dua edin teşekküre gerek yok :)
sorunlar yaşayabilirsiniz. umarım yaşamazsınız:oke:

• Beğen
Tepkiler: danger2, erdincbenli, ramtop ve 1 kişi daha

knight_rider

Üye
teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

allah razı olsun demeyi unutmuşum imzalama işlemini becerebilirsem hallederim çok saol

yaw imzalama için verdiğin siteden bir şey indiremiyorum sen direk buraya koysan olmaz mı programı

saol bu sefer halettim

mami24

mami24

Üye
paylasım için saol

fayhan777

Üye
n95 imde denedim başardım artık unsingned uygulamalrı yüklüyebiliyorum emeğin için sağol dostum

ramo96

Üye
link ölmüş

ejder-

Üye
evet link ölmüş lütfen yenilermisiniz

emouni

Üye
bu anlatılan hack işini yapıcam ama sertifikam yok imzalama işlemi hakkında biri bana yardım etsin kafayı yemek üzereyim.... lütfen....

Pcwolfx®

Üye
link ??

Utku

Utku

Üye
işe yaradı saol:):):)

trpolat

Üye
arkadasim link calismiyor lutfen yenilerseniz sevinirim
saygilar

goliykorol

Üye
link bitmis

kaya_mustafa21

Üye
link ölmüş

reallboy

Üye
Bendede aynı sorun var sertifikam yok nasıl oluyorz nasıl yapıyoruz anlatırmısnızz telefonum nokia95 8gb ve hicbişi yok neyapmam gerekıyo anlasam bi

manifesto2

Üye
Lütfen yeni link verir misiniz?

oguzreis

oguzreis

Üye
hocam link ölü duy bunca insanııııı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt