n95 fatura sorunu bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

piskoz44

Üye
    Konu Sahibi
n95 fatura sorunu bakarmısınız
arkadaşlar şimdi 10 gün önce n95 8gb aldım genpadan kayıtlı sıfır almadım faturasıda yokmuş satan yer 2 yıl garanti yazdı telin içinden bir küçük kitap çıktı teslim alınan tarihi filan yazdı 2 yıl garanti yazdı ben başka yerden bu ttelefonu ücretsiz garanti kapsamında tamir ettirebilirmiyim faturasız...acil yardım arkadaşlar. yada bu 2 yıl bana yeter mi faturası yok. Yani kısaca ben sadece bu garantiyle aldğım yerden farklı bir yerde garantiye gönderebilirmiyim fatura olmadan adam kendi kafasından 2 yıl yazdı kaşeleidir.Kutunun içinden çıkan bir küçük kitaba yazdı...Başka yerde ücretsiz gönderebilirmiyim yardım...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
eğer nokia kitapçığına kaşe vurduysa olur ancak anlattığına göre fatura vermemiş bunu iyi bi araştır.bence git bi nokia club a imeiden kontrol ettir eğer yoksa kayıt geri ver cihazı.

piskoz44

Üye
    Konu Sahibi
imei kayıtlı orjinal finland malı sadece fatura yok nokia kitapçığa kaşe vurdu şimdi her yerde ücretsiz servise gönderebilirmiyim telde bi sorun olursa ?

polo291

polo291

Üye
????

piskoz44

Üye
    Konu Sahibi
imei kayıtlı orjinal finland malı sadece fatura yok nokia kitapçığa kaşe vurdu şimdi her yerde ücretsiz servise gönderebilirmiyim telde bi sorun olursa ?

piskoz44

Üye
    Konu Sahibi
Yardım arkadaşlar..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım dediğim gibi git bir nokia cluba imeiden çıkar garantisi varmı yokmu başka seçenek yok.

npalm

Üye
senin cihazında bi üç kagıt var arkadasım.o cihaza fatura kesmiyor ise ya promosyon ürünüdür(benzinlikte hediye verilen cihazlar gibi.)veya satılmış az kullanılmış iade edilmiş satıcı tarafından tekrar sıfırlanıp satılmıştr.cep telefonu satışlarında cihazın satıcıya giriş faturası varsa satış faturasını kesmek zorundadır.ben 10 yıldır satış ve tamir işi ile ugraşıyorum.senin aldıgın cihaz ya hediye promosyon cihazı yada ikinci el faturası kesilmiş ama tekrar sıfırlanarak satılmış bi cihaz.faturasız garantiye gelince cihazın arkasındaki barkot ksmında nokia com a.ş yazıyor ise nokia dan garantili demektir yani imei numarasından garantinin devam edip etmediği yetkili servisler tarafından görülür.buda 3 yıl başarı teknik serviste çalıstıgım bildiğim bişey :)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
senin cihazında bi üç kagıt var arkadasım.o cihaza fatura kesmiyor ise ya promosyon ürünüdür(benzinlikte hediye verilen cihazlar gibi.)veya satılmış az kullanılmış iade edilmiş satıcı tarafından tekrar sıfırlanıp satılmıştr.cep telefonu satışlarında cihazın satıcıya giriş faturası varsa satış faturasını kesmek zorundadır.ben 10 yıldır satış ve tamir işi ile ugraşıyorum.senin aldıgın cihaz ya hediye promosyon cihazı yada ikinci el faturası kesilmiş ama tekrar sıfırlanarak satılmış bi cihaz.faturasız garantiye gelince cihazın arkasındaki barkot ksmında nokia com a.ş yazıyor ise nokia dan garantili demektir yani imei numarasından garantinin devam edip etmediği yetkili servisler tarafından görülür.buda 3 yıl başarı teknik serviste çalıstıgım bildiğim bişey :)

döktürmüşsün arkadaşım :coold:

Lacoste

Lacoste

Üye
ya arkadaşım faturaya ihtiyacın yok
telefonu genpa servisine götürdüğün zaman imei den bulup yapıyolar bende vatan bilgisayardan aldım faturam kayboldu ama götürüyorum imei den bakıp yapıyolar rahat ol

zombiget

zombiget

Üye
kesin cözüm:arkadaşım nokia kitapçığında ise yüzde 50 şansla belki yaptırırsın ama faturasız biraz zor...

piskoz44

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkürler ama istanbul harici bir yerden olurmu ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yani :)

piskoz44

Üye
    Konu Sahibi
yardım sonuca ulaşılmadı...

piskoz44

Üye
    Konu Sahibi
yardım arkaşlar...

piskoz44

Üye
    Konu Sahibi
acele arkadaşlar

piskoz44

Üye
    Konu Sahibi
evet..................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt