n95 de youtubedan video izlemek ??

Sponsorlu Bağlantılar

a.ozturk04

Üye
arkadaslar benım 6630 telefonda youtube ızleme ıstıyorum olmuyor ne yapmalıyım acıl yardım lutfen

lightsnape11

Üye
arkadaşlar bulan warsa bizede yarıdmcı olsun bnde trident t 1000 telefonumdan izleyemiyorum :(

metalika

Üye
ben n95 var ve youtube den klasik halde real player kullanmadan izleyebiliyodum anacak telefonun sürümünü güncelleyince artık olmuyo çok siniz oldum geride alamıyorum sürümü eğer bi yolu varsa söyler misiniz ?

RainyNight

Üye
arkadaşlar, öncelikle operatörünüzden internet ayarlarını yüklemenizi sağlayan smsi almanız, onu kaydetmeniz ve telefonunuzu kapatıp açmanız gerek. Sonra, menü-uygulamalar-meyda-real player-seçenekler-ayarlar-akış-erişim noktasını seçip telefonunuza kaydetmiş olduğunuz wap-gprs noktasını erişim noktası olarak ayarlarlayın. Bu adımdan sonra artık bi sorun kalmamış olması gerekir. Iyi seyirler...

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Telefonun browseriyle izleyebilirsin.

dgrszz

dgrszz

Üye
dostum v3 uygulamalarda internet uygulamalarında orjinal program var

bayon

Üye
arkadaşlar her telefon için orjinal youtube uygulaması istiyorsanız(destekliyorsa tabi) m.google.com adresine giriyorsunuz alt da dili değiştir var ingilizce yapıyorsunuz daha sonra youtube bölümü açılıyor oraya tıklayıp telefonunuzla uyumlu olan uygulamayı indirebilirsiniz

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Getjar.com'a gir youtube yaz uygun olan youtube programını telefonuna indir.Ben öyle yaptım aynı pc'deki gibi izliyorsunuz.

Üst Alt