N95 Aldım, ne yapmalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kǔr Şâd

Üye
N95 Aldım, ne yapmalıyım ?
Arkadaşlar bugün 5800 verdim ve N95 aldım. Telefonun tuş takımını değiştireceğim aslında çok kötü değil ama hafif aşınma var, bu ne kadar tutar. Kapağındada hafif yıpranma var bu ne kadar tutar ?
Ayrıca ekranın içi tozlanmış sanırım bu ne kadar tutar :naughty:

Ayrıca ; 5800 sıvı teması olmuştu. Garantisi yoktu, PC virusu bulaşmıştı. Sizce nasıl iyi bir takas olmuşmu.

Önereceğiniz oyun, uygulama ve Temaları bekliyorum. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: veliahht

mdma

mdma

Üye
n95 king aga !!!

bveo

bveo

Üye
kardeş samimi olduğun bir telefoncu var ise: orjinal parça istersen 45-55 sahte istersen 20-30 tanıdığın değilse eğer bu fiyatların üzerine 10-15 koy. Oyun programa gelince xplore taskman freeunrar opera mini ve core player olmazsa olmazlar. Core playerin signed versiyonunu forumda tek veren benim. Video oynatıcilar bölümünden konumu bulabilirsin. Geri kalan programlar da senin zevkine kalmış birşey. Sana söylediğim programların imzalı versiyonları sitede mevcut. Ayrıca s60v3 temalar bölümünde çok hoş temalar bulabilirsin. Oyun olarak sana bounce mario vb önerebilirim

Hades92

Hades92

Üye
Oyun istiyorsan quake 1,2,3 ,ps1 emulator oyunları, ngage oyunları resident evil degeneration metal gear solid gibi ,eger oyunları bulamassan bana ulas

Ben telefonun orjinal tus takımını kasasını 30tl ye degistirdim en düsük fiyat bu

veliahht

veliahht

Üye
süper bi telefon aldın kamerasından tut kullanım rahatlığına kadar güle güle kullan...

futbol123

futbol123

Üye
n95 düzmü 8gb olanımı?

Kǔr Şâd

Üye
N95 8GB tabiki. Teşekkür ederim ayrıca yorumlarınız ve görüşleriniz için.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
götür telefoncuya dışını komple 50 60 liraya orjinal değiştiriyolar ben değiştirmiştim :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
tam orginal cıjma bişiler ucuza bulunur

Utku

Utku

Üye
Değişmeseydin daha iyi olurdu 5800ı geri alabiliyorsan al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt