N95 8gb yeni versiyon sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kirlicocuk

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb yeni versiyon sorunu
n95 8gb telime yeni versiyon yükledim ama şimdi hiçbir şebeke yok erişim yok hatası veriyo. lütfen yardımmm. [email protected]

e_korn

e_korn

Üye
Nasıl yani simkartını mı tanımıyor? Eğer sorun buysa versionu tekrar güncelle product code olarak ne kullandın ? Telin şuan Türkçe'mi?

kirlicocuk

Üye
    Konu Sahibi
telefon türkçe oluyo zaten güncelleme bitince bitince dil soruyo. benim sorunum şebeke yok hiçbi kartı okumuyo sanki kartsız gibi çalışıyo ama sim kartın içindeki bilgileri okuyabiliyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar böyle bi sorunla karşılaşan yokmu???

e_korn

e_korn

Üye
dotum bence tekrar güncelle fakat bu sefer bu kodu kullan 0550370. bu n95 8gb'ın euro2 product kodudur ve sorunsuzdur. bunu yapmanı istememin nedeni ise telin türkçe olabilir fakat türkiye'deki şebekelerle uyumlu olmayabilir (düşük ihtimal ama) euro2 kodu sorunsuz çalışıyor ama yine aynısını yaparsa yada kodun zaten buysa kötü haber versiyon güncellemeyle alakası yok imei'n kopyalanmış olabilir buradan imei'ni sorguylayabilirsin...

kirlicocuk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım versiyon attıktan sonra herhangi bi kod sormuyo ülkeler geliyo ekrana bende ordan türkiyeyi seçiyorum sonra telin içindeki ayarlardan türkçe yapıyorum. ama ben telefonu yırtdışından getirdim ve kayıt yaptırdım halende kayıtlı

e_korn

e_korn

Üye
Bahsettiğim kod o değil işte. Telin product kodu. Yani kendi içinde hangi ülkeye ait olduğunu gösteren kod. Forumda versiyon güncelleme altında detaylı anlatımı var aratırsan bulabilirsin.

kirlicocuk

Üye
    Konu Sahibi
anladım telin arkasında 0557135 code yazıyo bu sanırım baktım ama nereye ait oldugunu bulamadım

e_korn

e_korn

Üye
Forumda versiyon güncellemenin detaylı anlatımı var gözat ve verdiğim product kodunu kullan olmadı servise ver dostum hiç uğraşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt