Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N95 8gb ye güncelleme yaparken elektrik gitti!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bkose91
Üye
Konu Sahibi
N95 8gb ye güncelleme yaparken elektrik gitti!!
N95 ıma güncelleme yaparken elektrik gitti ve cihaz su anda kapalı ve çalışmıyo hiç bi işlem yapılamıo sizce ne yapmalıyım?
Yardımlarınızı bekliyorum...
bkose91
Üye
Konu Sahibi
nolur yardım edin ne yapcağımı şaşırdım
Xenium
Üye
telefon kitlenmiş dostum geçmiş olsun ne satabilirsin ne kullanabilirsin kısacısa 1000YTL çöpe
anilakarsu93
Üye
Bence 1 bardak soğuk su içmek en iyisi... Sanırım bu dertten muzdarip bir arkadaş daha var ve bir alışveriş sitesinde N95 8gb telefonunu 100ytl ye satuyor. Tabi maket gibi telefonu kim alır o da ayrı bir mesele...
Bence 1 bardak soğuk su içmek en iyisi... Sanırım bu dertten muzdarip bir arkadaş daha var ve bir alışveriş sitesinde N95 8gb telefonunu 100ytl ye satuyor. Tabi maket gibi telefonu kim alır o da ayrı bir mesele...
valla arkadaşların dediği gibiyse yazık olmuş
ama benden sana söylemesi garantiliyse bi garantiye götür ha garanti kabul etmiyorsa kaç para tuta r yapılması sor çok deilse yaptırırsın diye düşünüyorum
Xenium
Üye
benim bildiğim kadarıyla garanti yapmıyo zannedersem tamiride olmuyo bu vakaların git bi telefoncuya ver maket olarak vitrine koysunlar yani baska bişey olmaz tekrar geçmiş olsun ama belki telefoncu parçalarını değiştirirse olur ama oda baya bi pahallıya patlar
karadavut37
Üye
Benim Bir Arkadaşımada Oldu Aynısı Garanti Yazılım Güncellemeyi Karşılıyormuş Diye Duydum Bir de Telefona Hard Format Atmayı Dene OLMAZSA Telefon Çope...
hsno7
Üye
Yazanları okudum madem çaresi yok tedaş ı şikayet et haber vermeden elektriği kesemezler.
ihl07
Üye
kardes her derdin bi caresi var yapılır mrek etme ben de n95 kullanıyorum ve güncelleme yapıyorum degilse ben satın alabilirim 100 ytl vereceksen
Doğuş Pertez
Admin
Direk Servis Arkadaşım.
kargacan
Üye
tekrar takıp bekle olmassa telı ac kapa tekrar tak
ayazabi
Üye
telefon burda yapılmaz sen iisi dışarıya götur dışarda bu teller pahalı değil ve parçaları hiç değil kargo yoluyla gönder olmazsa msn adresim bu babam almanyada o bana aldı her kağıdı yani yapabilirmsn adresim [email protected]ıom
hodoo
Üye
bende alabilirim 100 ytl ye
kurtmaker
Üye
Bence serviste işi çözerler, siz her halükarda servise götürün, ayrıca geçmiş olsun.