N95 8GB Yazılım Güncellemesi: v15.0.015

Sponsorlu Bağlantılar

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Yazılım Güncellemesi: v15.0.015
N95 8GB'ın daha önceki versiyonu olan v11'den V15.0.015'e yeni versiyon güncellemesi bugün yüklenebilir durumda. v11'den farklı olarak bu sürümde uygulamalara erişim hızlandırılmış ve birkaç küçük eksik giderilmiş. Yeni yazılımda Flash Lite 3 ve Flash video desteği dikkat çeken ayrıntılardan. Bu sayede mobil cihazlara hizmet veren video siteleri telefondan izlenebilecek (YouTube'un mobil servisi gibi).

Telefonda daha hızlı işlem yapabilmenin önünü açan yazılımsal geliştirme sayesinde telefonun açılış süresi de birkaç saniye kadar azalıyor. Ayrıca Usb dosya transfer hızında da belirgin bir artış söz konusu. Telefon bu güncellemeden önce stabil çalışsa da yenilikler her zaman gerekli

• Beğen
Tepkiler: AVCI_61_1, yahya_gencfb, desefe ve 14 diğerleri

efesppp

efesppp

Üye
paylaşım icin saol teşekürlerr

_deLi_

Üye

xZibit Arkadaşim Verdigin Bilgi için Çok SaoL ama Nokia'nin Sitesinden indirdim..
Bi kere Güncelleştirdim Tel ingilizce oldu we Version yine 11.0.26 We Resimdede Gördügün Gibi v15 Yok Yardimci oLurmusun Lütfen

alicavus

Üye
kardeş sağolda yükledik telefon ingilizce oldu ee napcaz şimdi nasıl türkçe olacak bu acil yardım lütfen...

toprakumit

toprakumit

Üye
ali çavuş sağlık olsun :)
dostum bu n95 lerede yükleniyor dimi?_?_? :pro:

technoman34

technoman34

Üye
kardeş sağolda yükledik telefon ingilizce oldu ee napcaz şimdi nasıl türkçe olacak bu acil yardım lütfen...

kardeş telefonuna nemesis programı ile product ( ülke) kodu yazacaksın sonra tekrar update ediceksin ve telefonun türkçe olacak.

Al sana n95 8gb ülke kodu

TURKEY 0550370 v15.0.015

telekulak

Üye
Arkadaşlar tam olarak anlayamadım ben. birazdaha açarmısınız konuyı:(

--------------- Ekleme ---------------

Abi eLLerine sağLık. Beni babamın gazabından kurtardın :)

ressam58

ressam58

Üye
Arkadaşım yazdığın kod yurtdışı kullanıcıları için.Türkiye için son versiyon 20.0.016 (28-02-2008)
Bak herkesin telefonu ingiizce olmuş.Keşke araştırıp yazsaydın.

qopeli

Üye
evet versıyon guncelledım de ekranda kısayollarda vlan arama var onun altındada cevrım ıcı paylasım kısayolu var ama cevrım ıcı paylasım kısayolunuı bı turlu kaldıramadım onun ayarlaır nerde

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güzel bir bilgi teşekkürler.

ramazan016

Üye
nereden indiriozzzzzzzzzzzzzzzz

hayalet_asker

Üye
nemessiz programını nerdn bulcm bılgi wereblckmsnz

edi1925

Üye
kardeşim bişi sorcam bnm tel n95 8gb nokianın sitesinden güncelleme yazılımı indirdim ama paso karşıma yeni sürüm yüklein dio we sürekli yüklüo programı kullanamıom nasıl olcak??

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
kardeşim bişi sorcam bnm tel n95 8gb nokianın sitesinden güncelleme yazılımı indirdim ama paso karşıma yeni sürüm yüklein dio we sürekli yüklüo programı kullanamıom nasıl olcak??

Kardeş kurcalama, cihazı yakarsın .. Güncellemeyi tavsiye etmem , çok istiyorsan servise ver onlar güncellesin. Ciddi sorunlar yaşarsın kendin yapmaya çalışma.

biradem

biradem

Üye
emegine saglık kardeş

Üst Alt