N95 8gb yardım.. ! !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb yardım.. ! !
Öncelikle hayırlı forumlar herkese. . . Arkadasların bnm n95 8 gb telefnum war . .v20.0.016 telfnu bilgsayara ara kabloyla baglyorm telfndan pc suıte secıyorm anck blgsayrm tel3nu g6rmuyor ne yapblrım?

waycell

waycell

Üye
win 7 kullanıyorsan görmemesi mümkün değil kablo problemi olabilir xp kullanıyorsan driver eksiği olabilir

dj eşref

Üye
kardes bazen boyle sorunlarla karsılasabılırız belkı senın usb kablon bozuk olabılır cunku bende bır arkadasımın pc sınde 1 kere kabloyla ınternete baglandım ama bır daha aynı kabloyla nete gıremedık ne yaptıysak ne ettıysek olmadı bızde en sonunda bır tane bluetooth aldık sımdı bluetoothla nete gırıyor bır sorun yok

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
kabloda sorun yok. . Başka bilgisayarda da görmüyor. Ayrıca xp ve win 7 de de denedm ama olmadı. . . Telefoncular yazılım atılcak diy6. . . Bnde atcam ama pc görmüyoki telefnu. . .

dj eşref

Üye
bırde bunu dene kardes MENU/ARACLAR/VERI KABLOSU MODU/burda PC SUITE olacak/KOMPLE CIKIN/belkı duzelır

y n s c n

y n s c n

Üye
kabloda sorun yok. . Başka bilgisayarda da görmüyor. Ayrıca xp ve win 7 de de denedm ama olmadı. . . Telefoncular yazılım atılcak diy6. . . Bnde atcam ama pc görmüyoki telefnu. . .

Hocam başka bilgisayarda da görmüyor diyosan kesin kablonda sorun vardır. Kablonu değiştir yada arkadaşların dediği gibi bluetooth ile bağlan.

76336796

Üye
kardeşim senin dediğin olayı bende yaşadım ve şu şekilde kurtuldum: ilk önce pc suıtı pcden kaldır daha sonra tekrar kur.(ovi store varsa onuda kaldır pcden) sonra telefonu hemen takma telefona hard format at. bütün bunları yaptıktan sonra telefonu pc ye bağla. Artık görmesi lazım bende görmüştü. sorunun inşallah çözülür.

samsunnonia

Üye
bişe sorucam pc e nokia pc suiti yükldinmi

ali601

ali601

Üye
Kardeşim format atmayı denedin mi ?

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Kesin kabloda sorun

punisioner92

punisioner92

Üye
tam olarak sebebini bilmiyorum ama deneyimlerime göre bilgisayara bağlayacağın zaman telefonu yeniden başlat veya pc suite yükle yada ovi yi de yükleyebilirsin

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar . . .başka kablodada denedim olmadı . . . dediklerinizi hepsini uyguladım ama yinede olmadı. . . Yardım plssss.

hancock12345

Üye
2 yıl önce benim de bir n95 8gb cihazım vardı.. Telefonu çok feci bir şekilde yere düşürdüm o günden beri usb hiç ama hiç çalışmadı.. Götürmediğim servis kalmadı. Yapamadılar.... Koca 8gb ancak bluetootla yönetebiliyordum.. Eğer sende cihazı düşürdüysen boşa uğraşma sat gitsin derim...

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
cihazda hiç bi sorun yok ne düştü nede bişe oldu. . . Kafayı yiycem teli görmüyo hiç bi bilgisayar !!! :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt