Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N95 8GB versiyon 31.0.015
Sponsorlu Bağlantılar
MERTPOL
Üye
Konu Sahibi
N95 8GB versiyon 31.0.015
N95 8GB Telefonumun versiyonunu cahilliğim yüzünden yükselttim türkçe dil yok oldu lütfen yardım edebilirmisiniz arkadaşlar
tamam çok sağol kardeşim ama bu verilen dil kodları her versiyon için aynı mı acaba yoksa değişiyor mudur eğer değişiyorsa bu kodların anlamı kalmıyor demektir sence değişiyor mu?
Son versiyonu türçe yaptım arkadaşlar süper çalışıyorrrrr
jovanni
Üye
Telefonu yeni aldım. Bu sürüme yüksellttim. Aranan - arayan ve cevapsız numaralar silinmiş. Mesajlar silinmiş. 2 tane uygulamam vardı onlar gitmiş. Bunun dışında fotoğraflar ve şarkılar duruyor.
Dil de Türkçe...
Hiç bir ek ayar da yapmadım.
swedish
Üye
Arkadaslar bu versionu yuklemeyin problem edinirsiniz yoksa. Bir aydir duzeltemedim telefonu. telefonum ikide bir kendi kendine tarih degistiriyor. örnegin 13 mayis iken bir bakiyorum 15 mayis olmus duzeltiyorum tekrar iki uc gun atliyor. bir turlu cözemedim nedenini. ne olduysa 31.0.015 yukledikden sonra oldu. benden size bi uyari!