N95 8GB Telefon YERE DÜŞTÜ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

holdan

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Telefon YERE DÜŞTÜ
arkadaşlar telefonum dün gece elimden düştü ve sağ tarafındaa kamera düğmesinin oldugu yer de bi boşluk oluştu kızakla telefonun arası açıldı biraz nasıl yapmam gerekir.Bİraz elimle oturtmaya çalıştım olmadı . yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten içim acıdı birsürü para verdim bu telefona ...Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen..

:(:(:(:(:(:(:vur:vur:vur:vur

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Daha yeni telefon ve garantili çok ucuz miktara ufak bir servis ücreti bence en yararlısı.

holdan

Üye
    Konu Sahibi
Servislik birşeyi yoksa gerek yok diye buraya konu açtım arkadaşım .Servise götürmesini biliyoruzda ota boka telefonun içini açıyolar o yuzden başına gelen arakdaş varsa veya bilen yazsın diye yazdım .

akiaki

akiaki

Üye
Benim tel tuvalete düşmüş ve bidah çalışmamıştı k750i:agla

holdan

Üye
    Konu Sahibi
:s :s :s :s :s

kaan0

kaan0

Üye
arka kapağını çıkar bi incele ama oturmuyosa zorlama fazla kablo falan kopar sonra

Catty

Catty

Emekli Yönetici
bnce direk garantıye yolla (daha beter edip yolluyorlar o bhaşka ama )yinede sen ugrasma!

jatvalca

jatvalca

Üye
en iyisi yetkili servis n95 8gb gibi bi telefonu öyle her telefoncuya götürüpte dahada kötü hale getirme derim

holdan

Üye
    Konu Sahibi
tamam bi aradaş konu açmış burda N95 kızak sorunu olanlar diye orda resimli anlatım yapmış bende kapağı anlattığı şekilde çıkarttım tekrar takmayı denedim ilk aldıgım gibi oldu hiç boşluk yok artık neyse yinede sağolun arakdaşlar

pavilion

pavilion

Üye
benimkide düştü, sonradan farkettim zaten telefonun arka tarafı ordan açılıyor, komple çıkıyor, kapağı tamamen çıkar, önce düğmelerin olduğu kısmı tak, daha sonrada 3,5mm girişin olduğu tarafı tak hafifçe bastır yerine oturuyor, korkma 1 şey olmaz taş gibi telefon...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt