N95 8gb Sürekli Kendini Resetliyor ( Acil yardım Edin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

terenflip

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb Sürekli Kendini Resetliyor ( Acil yardım Edin)
Telefonu hackledikten sonra font attım ancak bir fontu atıp yeniden başlattıktan sonra telefon beyaz ekranda kaldı ve açılmadı sonra 10-15 saniye vs. arayla kendini resetliyor. Nokia yazısı hiç gelmiyor. Şarja takınca da aynı durum söz konusu. Ayrıca kapatamıyorum da kapatmam için bataryayı çıkarmam gerekiyor. Pc suit tanımadığı için güncelleme de yapamıyorum. LÜTFEN YARDIM EDİN...:bilmm

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Telefonu hackledikten sonra font attım ancak bir fontu atıp yeniden başlattıktan sonra telefon beyaz ekranda kaldı ve açılmadı sonra 10-15 saniye vs. arayla kendini resetliyor. Nokia yazısı hiç gelmiyor. Şarja takınca da aynı durum söz konusu. Ayrıca kapatamıyorum da kapatmam için bataryayı çıkarmam gerekiyor. Pc suit tanımadığı için güncelleme de yapamıyorum. LÜTFEN YARDIM EDİN...:bilmm

Kardeş Bu Linktedi Yönergeleri Takip et...İnşaallah Hal Edersin..

http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html

Davulbaz

Davulbaz

Üye
dostum font ile bir uyumsuzluk olabilir.arkadaşın linki sorununu çözebilir.yada hard format atabilirsin.
* 3 yeşil açma tuşuna basılı tutarak bekle ilk denemede olmaya bilir terkrar et.

terenflip

Üye
    Konu Sahibi
dostum font ile bir uyumsuzluk olabilir.arkadaşın linki sorununu çözebilir.yada hard format atabilirsin.
* 3 yeşil açma tuşuna basılı tutarak bekle ilk denemede olmaya bilir terkrar et.

Allah senden razı olsun. şu farklı açma işe yaradı. Ve inanılmaz şaşırdım. Çok teşekkür ederim size. Gerçekten çok teşekkür ederim.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
aramıza hoşgeldin :D

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
fontlar n 95 8gb a zarar veriyor .. ne zaman font yüklesem telefon çöküyor

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
bakalım dostum deneyelim teşekkürler:oke:

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar N 95 8 Gb Nasıl Almayı Düşünüyorumda.Saygılar

terenflip

Üye
    Konu Sahibi
Alma Çok dandik. Hoş bulduk en iyi davulcu :D Drum forever. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt