N95 8GB Ovi Suite v35 yükleme sonrası beyaz ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Ovi Suite v35 yükleme sonrası beyaz ekran sorunu
Dün N95 8GB v30 yüklü cihaza Ovi Suite 3.2 ile kendi bulduğu v35 güncellemesini yükledim. Yükleme sonrası TEST MODE geçti v35 görünüyordu. Cihaz sonra beyaz ekranda kaldı bir daha açılmadı. Forumdaki dead flash metodlarını denedim ama nafile.

JAF ve Phoenix ile denedim, hard format denedim, telefonu taktığımda pc görmediği için mi yükleme yapamıyorum.

Bilgisayar USB device olarak görmese de dead flash atılabiliyormuyum Nasıl?

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

h716043

h716043

Üye
kardeş güncelleme bitmeden çıkarmışsın teli s60 destek bölümünde ölü telefona yazılım diye adlı konuya bi bak istersen

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
onları denedim. sonuç alamadım. telefonu bilgisayar görmese bile dead flash atılabiliyor mu? Phoenix ile denedim telefonu görmüyor

xinanux

Üye
maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-phoenix-dead-phone-sorunu-acil-yardim-lutfen-cozuldu-545310.html

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
maalesef bunu da denedim olmadı

h716043

h716043

Üye
en iyisi bi tamirciye göster bazı şeyler için cihaz lazım oda tamircide var

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
servis en son çözüm olarak hazırda zaten..
Anlamadığım şey Ovi Suite ile yükleme başarılı geçti. Test Mode aldı versiyon v35 görünüyordu. Sonra beyaz ekrana döndü ve gelmedi. Telefonda hafıza kartında virüsten şüpheleniyordum. Hard Format atmama rağmen görüşmelerden sonra hep mesaj göndermeye çalışıyordu, her kapanış açılışında hafıza kartından bir program yüklemeye çalışıp hata veriyordu..

xinanux

Üye
phonix kullanarak açtım telefonu.
bataryayı çıkartıp usb ile telefonu
bağlıyoruz. refurbish e tıkladıkta sonra
uyarı geliyor bir dosya eksik devam
edelimmi diye. ok diyorsunuz. sonra
bataryayı takar takmaz telefon algılanıyor
ve kurulumun bitmesini bekliyorsunuz.
Alıntıdır. maxicep.com/symbian-3-genel/dead-flash-sorun-2-559605.html

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkürler, denemeler başarısız olunca; bulunduğum bölgede birkaç yere sordum yapamadılar. Bir ara zamanım olur ise bakarım artık. Yerine c6-01 edindim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...