N95 8gb sorun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edits

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb sorun...
ArkadaşLar teLefon açıLdında beyaz ekran oLarak kaLıyor teLefon açıLıyor ama ekran geLmiyor arada açıLıyor çizik çizik oLuyor ekran ve garantimde yok ekranı değiştirmekten başka ne gbi 1 çözm önerirsiniz şimdiden teşekkürLer...

vedat533

vedat533

Üye
Arkadaş ilk önce *3 arama tuşu açma tuşuna sırasıyla nokia yazısı gelene kadar basılı tut bu teli sıfırlayacak olmadıysa ekran filmın de arıza var demektir telci 10 tl ye halleder

edits

Üye
    Konu Sahibi
saoL en iisi 1 teLciye gtrym... nokia yazısı bLe geLmio açma tuşuna basıyorum düz beyaza ekrandan başka 1 şey geLmiyor :)

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
10 TL mi ???

vedat533

vedat533

Üye
10 tl mi derken e herald ekomple ekran değişmiycek anladığım kadarıyla sadece filmi değişecek tabi ben tahminen söledim ama en fazla 15 falan olur

Emre-45

Emre-45

Üye
Servise götür

vedat533

vedat533

Üye
yaw kardeşim garantisi olmadıktan sonra servise fazladan para vermenin ne faydası war servis dedinizde etten kemikten insanlardan oluşuyor:kop: adamlar telcinin 10 yaptını 50 60 yapıo elbette ii bi telci de yaptırın yani sorun soruşturun

Furkan96

Furkan96

Üye
Benim eski telefonumda oyle olmustu.Gunes altinda kalmisti , telefonu açiyordum, bembeyaz ekran 8.5 Tl ye yaptirmistim...

edits

Üye
    Konu Sahibi
tanıdım ii 1 teLci var dedim gbi ekran çaLışıo ama düz beyaz oLuyo ne nokia yazısı çıkıo nede ekran saoLun iLgiLendiğiniz için pahaLı 1 şeyse yaptıramam zaten hrLde öğrenciym fazLa para harcıyamam xD

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Arkadaşlar benim Telefonuda açınca ekran gelmiyor sadece tuş takımının ışığı yanıyor öyle kalıyor yani takılıyor.Kapatamıyosunda.Servise verdim(garantisi yok ) tamir kağıdında ekran hatası yazıyo tmir ücreti olarak da 124 TL. yazmışlar.Sizce telefoncu kaça yapar ? Fırsattan istifade sorıyım dedim :)

edits

Üye
    Konu Sahibi
kardeşm anLadm kadarıyLa senin direk ekran gitmiş...:( teLefoncuda farkLı 1 fiat veremz...

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Hadi ya o zaman telefonu ölü fiyatına satıcam başka çare yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt