N95 8gb serfitika sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb serfitika sorunu?
selamlar yeni aldığım n95 8gb yüzlerce sis dosyası indirdim yaklaşık 160 dosyayı teker teker yüklemeye çalıştım bu lanet cihaz ya serfitika tafihi geçmiş diyor yada serfitika uygun değil diyor vs en basit çözümünü söyleyin ama çözüm istiyorum yok tarihtir yok sisgint tir vs gecin bunların gercek olmadığını sizler daaha iyi bilirsiniz çünki denedim...

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
En basit çözümü hack.

celibar

celibar

Üye
yüklemek istediğin uygulamaları bilgisayarda ctrl+a deyip hepsini seçtikten sonra ctrl+shift+delete bastıktan sonra enter demen yeterli.sertifika sorunun kökten en basit şekilde çözülecek.

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
bakın beni yanlış anlamayın ama ya siz insanları kandırıyorsunuz yada ben bu işten anlamıyorum ben oraya yazmışım arkadaşlar bunun mantıklı ve gercekten olur yöntemini açıklarmısınız diye adam çıkmış hack diyor tammda birader bir laf diyorsanız devamınıda getirin açıklamasınıda yapın celibar kardeş seninde dediğini yaptım hiçbir işe yaramadı.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
burdan programları sertifikalandır

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
hocam girdim SİTEYE İME.EMAİL VS DOLDURDUM HER HANGİ CİHAZIMA UYGUN OLAN PROGRAMI SECTİM GÜVENLİK KODUNU GİRDİM LİSANSI KABUL DE ETTİM FAKAT SENT DEDİĞİM ZAMAN AYNI EKRANIN İMEİL VE EMAİL BÖLÜMLERİ DOLU BİR ŞEKİLDE GERİSİ BOŞ BİR ŞEKİLDE BİR EKRAN GELİYOR ŞİMDİ PROGRAM SERFİTİKALANDIMI?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
en basit çözümünü söyleyin ama çözüm istiyorum yok tarihtir yok sisgint tir vs gecin bunların gercek olmadığını sizler daaha iyi bilirsiniz çünki denedim...

bakın beni yanlış anlamayın ama ya siz insanları kandırıyorsunuz yada ben bu işten anlamıyorum ben oraya yazmışım arkadaşlar bunun mantıklı ve gercekten olur yöntemini açıklarmısınız diye adam çıkmış hack diyor tammda birader bir laf diyorsanız devamınıda getirin açıklamasınıda yapın

Yakup kardeşim önceLikLe sakin oL bi bakaLım değiL mi ..

bunun mantıkLı ve gerçekten oLur yöntemi zaten var , sen konuLarı okumuyorsun ya da okudukLarını anLayamıyorsun .

çözüm hack' dir diyen arkadaşı da adeta fırçaLamışsın .. ne bu şiddet bu ceLaL !

arkadaş doğru söyLemiş evet , ÇÖZÜM HACK

koLay bir çözüm arıyorsun ama işLer düşündüğün gibi değiL , aL bakaLım ben sana en koLay yoLu göstereyim

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...ri/n95-v-35-hack-en-kisa-en-basit-332076.html

ama bu yoLda yaLnızsın unutma , haydi SeLamet ..

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
Hımm peki moderatör bey sadece tek istediğim açıklama idi...neyse.tekrardan teşekürler sağol gerek yok böyle kalsın ne yapalım....allah razı olsun....hayırlı günler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt