N95 8Gb Ön Kamera Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
N95 8Gb Ön Kamera Sorunu
arkadaşlar dün telimin (n95 8gb) ön kamerasını açmak istediğimde ''beklenmedik hata oluştu cihazı kapatıp yeniden açın'' mesajını aldım. Telim ön kamera yakınından darbe almıştı ki ben nedenini buna bağlıyorum fortmat vs işe yaramıyor (muş öyle okudum nette) benimle aynı sorunu yaşayanlar veya servisçi arkadaşlar bunun nedenini açıklayıp yardımcı olurlarsa çok sevinirim...

legend5858

legend5858

Üye
kamera hasar görmüş oalbilir ya da jak yerinde hafif cıkma oalbilr bi telciye göster bence !

kralxxx

kralxxx

Üye
Format attıysanız ve hala aynı sorun devam ediyosa sizinde söylediğiniz gibi kamerada bi arıza vardır. Teknik servise göstermenizde fayda var.

mami24

mami24

Üye
bencede arkadaşım birisine göster daha büyük sorunlara neden açmadan

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yapcak bişey yok servise

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
Valla formatın işe yaramadığını ben denemedim okudum format demek bir dünya zahmet demek yani böle bişey yaşayan yada gören olduysa die sorim dedim bi yerde de bu sorunun kendi kendine düzeldiğini okudum

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Bence hiç dokunma aciliyeti yoksa , bazen bu tarz hatalar veriyor cihaz normaldir..

Çok gerekli olmadıkça formattan ve servisten sakın bence , yine de somut çözümüne ulaşırsak paylaşırız :oke:

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
valla tamda 3g gelmişken allahtan revamı bu ya:S

e_korn

e_korn

Üye
    Konu Sahibi
bugün teli servise verdim ve inanılmaz bir biçimde bağlantı filmi içten katlanma yaptığını öğrendim (nasıl olmuş diye sormayın bende bilmiyorum ki dünyada bunu başaran tek insan olarakta tarihe geçtim) bedel:60 tl :S

ulash10

Üye
senden bir tane daha var o da ben film ikiye katlanmış kapağı açarken çatt diye bir ses geliyor

vesbuci

vesbuci

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede oldu
ben kasayı değiştikten sonra böle bi hata verdi. Ön kamera filmini kontrol edip iyice yerine oturtun.
Sorun büyük ihtimalle düzecelektir

zkrt

Üye
bu gibi sorun genelde dahili hafıza dan kaynaklanıyor kamera hafızasını hafıza kartı seçersen düzelebilir

Utku

Utku

Üye
konu 2 yıllık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...