N95 8gb Kamera Kayıt Suresı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kosovali87

kosovali87

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb Kamera Kayıt Suresı Sorunu
yeni n95 8gb spiderman 3 aldim ve yanlislikla hafizayi bicimlendirdim ve icindeki butun veriler gitti spiderman filmi hersey gitti ve kamerayi acinda kayit suresi olarak 59:59 yaziyo bunu nasil giderebilirim normalde 7 8 saat yapmasi lazim degilmi ve spiderman verilerini geri almak istiyorum orjinaline getirmek istiyorum nasil yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim ?????

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
video nun görüntü kalitesini düşürürsen kayıt süresinü uzatabilirsin versiyon atarak spiderman gelir yanlız etkinleştirme kodu ister onuda bildiğim kadarı ile satın alman lazım

kosovali87

kosovali87

Üye
    Konu Sahibi
goruntu kalitesini dusursemde ayni fark etmiyor gerci garantisi var servisinden orjinal haline getirirler belki

--------------- Ekleme ---------------

mevcut olan version 15.0.015 ayni versiona tekrar guncellestirmistim ama spiderman gelmedi sorun bicimlendirirken yedekleme yapmadim spiderman yani orjinal versionu herseyinle nasil geri getirebilmem kayit suresinide tabi goruntu kalitesinide dusursem hic fark etmiyor bence bicimlendirdigim icin oldu yardimci olursaniz sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

VE ilk aldimda kayit suresi 7 yada 8 saat yaziyordu

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
bende denedim zaman farkı olmadı ilk versiyonda video incelemediğimden birşey diyemem siperman unut gitti biçinlendirme tlf zaarar vereceğini sanmam benimkide aynı versiyon video bende yapamadım:) kafana takılıyosa eğer garantiye götür

aNıL67

Üye
TeL İyİ AMa KaMeRa SüReSİii

SamsungStarrr

SamsungStarrr

Üye
:nono:tel biçimlendrimek tehlikeli en son yaptığımda hafıza kartı çöpe gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...