Bence Telefon Biraz Karmaşık Geçen Gün Oyun Yükliyem Dedim N-GAGE Hafıza Dolu Diyor Fakat 5gb Boş Yer Var Sonra NokiaMapLoader Den Bi Türlü Map Yükleyemedim Dedim Boşwer Navigasyonu Aktif Edeyim Nokia Nın Sitesinde Ücredsiz Navigasyon Kodu Aldım Bu Seferde Kod Geçersiz Demeye Başladı Valla Telefon Pc Gibi Sinir Stres Hastası Yapıcak İnsana.
Sen beceremiyorsan tlf ne yapsın ?

kardeş belki bunları biliyorsundur ama telefonun symbian veriyonu s60 3rd..forumumuzun bu bölümünde istemediğin kadar uygulama var..hafıza dolu uyarısı büyük ihtimalle arka tarafta çalışan programlar yüzünden oluyor öncelikle sen telefonuna handy taskman kur ve arka tarafta çalışan programları kapat..harita sorununa gelirsek forumda yukarıda söylediğim bölümde harita ve gps/navigation bölümünde nokia maps in 3.cü ve son versiyonu var onu indir telefonuna kur..nokia sitesinden nokia maps loaderın en son sürümünü indir bilgisayarına kur ve haritalarını güncelle kodla falan uğraşmana gerek yok..Bi Yardım Edinde Becerelim![]()
dostum oyunu yığın hafızaya kurcaksın.. Uygulama ya da oyun yüklemek istiyorsan nokianın kendi siteleri para ister demo verir.. Bu sitede aklına gelen gelmeyen herşey var
kardeş belki bunları biliyorsundur ama telefonun symbian veriyonu s60 3rd..forumumuzun bu bölümünde istemediğin kadar uygulama var..hafıza dolu uyarısı büyük ihtimalle arka tarafta çalışan programlar yüzünden oluyor öncelikle sen telefonuna handy taskman kur ve arka tarafta çalışan programları kapat..harita sorununa gelirsek forumda yukarıda söylediğim bölümde harita ve gps/navigation bölümünde nokia maps in 3.cü ve son versiyonu var onu indir telefonuna kur..nokia sitesinden nokia maps loaderın en son sürümünü indir bilgisayarına kur ve haritalarını güncelle kodla falan uğraşmana gerek yok..

En Son Sürüm Zaten
--------------- Ekleme ---------------
Hala Hafıza Dolu Uyarısı Veriyor Oyun Da Yüklenmiyor Dolayısı İle Handy Taskmanda İşe Yaramadı
Hadi MaxiCep Ailesi Yardım Edin Şu Arkadaşınıza.
Oyun Türü N-GAGE Nokia Nın Sitesinden İndirdim İlk Önce Setup Dosyasını Pc E Kurdum Sonra N-GAGE Uzantılı Dosyayı Yıgın Hafızada N-GAGE Klasorüne Atıım Sonra Dosya Yöneticisinden Oyunu Kurmak İçin Seciyorum Biraz Bekliyor Ve Yıgın Hafıza Dolu Bazı Uygulamaları Kapatıp Yeniden Deneyin Diyor

n95 8gb muhteşem bi teldir arkadaşlar hatta o kadar muhteşem ki son güncellemelerle nokia kendi telini bitirmeye çalıştı sebep : n96'nın satışındaki azlık...