N95 8GB hakkında tüm yorumlarınız değerlidir!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB hakkında tüm yorumlarınız değerlidir!!!!
Evet arkadaşlar N95 8GB modeli hakkında beğendiğiniz veya eksik gördüğünüz eleştirileri buraya yazabilir ve bizleri bilgilendirebilirsiniz!!! SAYGILAR SİZE.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş çok güzel bir telefon ama şarjı çok az gidiyor tek gördüğüm eksiklik veya kusuru bu,bir de ben kayar kapaklı telefonları pek sevemedim..

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Aslında biraz da şans heralde bendeki cihaz mesela ben çok kurcalamama rağmen 4 gün gidebiliyor.Ama hak veriyorum sana.

belakajmer48

belakajmer48

Üye
Bendeki 1 Günde Su Gibi İçiyor Sarjı

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Amam ne telefon değilmi? Bütün internetteki yazıları eleştirileri takip ediyorum.N96 dan daha hızlı daha yetenekli olduğunu gördüm.Sizce???

belakajmer48

belakajmer48

Üye
Bence Telefon Biraz Karmaşık Geçen Gün Oyun Yükliyem Dedim N-GAGE Hafıza Dolu Diyor Fakat 5gb Boş Yer Var Sonra NokiaMapLoader Den Bi Türlü Map Yükleyemedim Dedim Boşwer Navigasyonu Aktif Edeyim Nokia Nın Sitesinde Ücredsiz Navigasyon Kodu Aldım Bu Seferde Kod Geçersiz Demeye Başladı Valla Telefon Pc Gibi Sinir Stres Hastası Yapıcak İnsana.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Bence Telefon Biraz Karmaşık Geçen Gün Oyun Yükliyem Dedim N-GAGE Hafıza Dolu Diyor Fakat 5gb Boş Yer Var Sonra NokiaMapLoader Den Bi Türlü Map Yükleyemedim Dedim Boşwer Navigasyonu Aktif Edeyim Nokia Nın Sitesinde Ücredsiz Navigasyon Kodu Aldım Bu Seferde Kod Geçersiz Demeye Başladı Valla Telefon Pc Gibi Sinir Stres Hastası Yapıcak İnsana.

Sen beceremiyorsan tlf ne yapsın ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
dostum oyunu yığın hafızaya kurcaksın.. Uygulama ya da oyun yüklemek istiyorsan nokianın kendi siteleri para ister demo verir.. Bu sitede aklına gelen gelmeyen herşey var

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Bi Yardım Edinde Becerelim :)
kardeş belki bunları biliyorsundur ama telefonun symbian veriyonu s60 3rd..forumumuzun bu bölümünde istemediğin kadar uygulama var..hafıza dolu uyarısı büyük ihtimalle arka tarafta çalışan programlar yüzünden oluyor öncelikle sen telefonuna handy taskman kur ve arka tarafta çalışan programları kapat..harita sorununa gelirsek forumda yukarıda söylediğim bölümde harita ve gps/navigation bölümünde nokia maps in 3.cü ve son versiyonu var onu indir telefonuna kur..nokia sitesinden nokia maps loaderın en son sürümünü indir bilgisayarına kur ve haritalarını güncelle kodla falan uğraşmana gerek yok..

belakajmer48

belakajmer48

Üye
dostum oyunu yığın hafızaya kurcaksın.. Uygulama ya da oyun yüklemek istiyorsan nokianın kendi siteleri para ister demo verir.. Bu sitede aklına gelen gelmeyen herşey var

Teşekkürler Oyun Nokianın Sitesinden Trial Yani Demo.

kardeş belki bunları biliyorsundur ama telefonun symbian veriyonu s60 3rd..forumumuzun bu bölümünde istemediğin kadar uygulama var..hafıza dolu uyarısı büyük ihtimalle arka tarafta çalışan programlar yüzünden oluyor öncelikle sen telefonuna handy taskman kur ve arka tarafta çalışan programları kapat..harita sorununa gelirsek forumda yukarıda söylediğim bölümde harita ve gps/navigation bölümünde nokia maps in 3.cü ve son versiyonu var onu indir telefonuna kur..nokia sitesinden nokia maps loaderın en son sürümünü indir bilgisayarına kur ve haritalarını güncelle kodla falan uğraşmana gerek yok..

Teşekkürler Hemen Deneyeceyim.

--------------- Ekleme ---------------

Dediklerinizi Yaptım Saolun Fakat Video Cekiminde Donmalar Oluyor Ve Kırmızı Isık Yanıp Sönüyor Neden Olabilrsizce

Sorun Cözülmüştür İlginiz İçin Teşekkürler.

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bence bir güncelleme yapsan cihazın için yararlı olur.
Ayrıca arkadaşlar sizde şu kapak sorunu ne durumdada?Çok rahatsız ediyormu?

belakajmer48

belakajmer48

Üye
En Son Sürüm Zaten

Hala Hafıza Dolu Uyarısı Veriyor Oyun Da Yüklenmiyor Dolayısı İle Handy Taskmanda İşe Yaramadı

Hadi MaxiCep Ailesi Yardım Edin Şu Arkadaşınıza.:(

Oyun Türü N-GAGE Nokia Nın Sitesinden İndirdim İlk Önce Setup Dosyasını Pc E Kurdum Sonra N-GAGE Uzantılı Dosyayı Yıgın Hafızada N-GAGE Klasorüne Atıım Sonra Dosya Yöneticisinden Oyunu Kurmak İçin Seciyorum Biraz Bekliyor Ve Yıgın Hafıza Dolu Bazı Uygulamaları Kapatıp Yeniden Deneyin Diyor

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Kapağı tamir ettiren veya kendi yapan varmı???

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
En Son Sürüm Zaten

Hala Hafıza Dolu Uyarısı Veriyor Oyun Da Yüklenmiyor Dolayısı İle Handy Taskmanda İşe Yaramadı

Hadi MaxiCep Ailesi Yardım Edin Şu Arkadaşınıza.:(

Oyun Türü N-GAGE Nokia Nın Sitesinden İndirdim İlk Önce Setup Dosyasını Pc E Kurdum Sonra N-GAGE Uzantılı Dosyayı Yıgın Hafızada N-GAGE Klasorüne Atıım Sonra Dosya Yöneticisinden Oyunu Kurmak İçin Seciyorum Biraz Bekliyor Ve Yıgın Hafıza Dolu Bazı Uygulamaları Kapatıp Yeniden Deneyin Diyor

Arkadaşım cihazın orjinal olduğundan eminmisin , çakma gibi geliyor bana:allalla:

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir gerçekten.Çünkü bizde böle bişey yok.

e_korn

e_korn

Üye
n95 8gb muhteşem bi teldir arkadaşlar hatta o kadar muhteşem ki son güncellemelerle nokia kendi telini bitirmeye çalıştı sebep : n96'nın satışındaki azlık...

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb muhteşem bi teldir arkadaşlar hatta o kadar muhteşem ki son güncellemelerle nokia kendi telini bitirmeye çalıştı sebep : n96'nın satışındaki azlık...

Hiç katılmıyorum arkadaşım.Adam kendi malını niye kötülesin ki.Hem telefonu hackleyince noluyor???
Ben sizi anlamıyorum ya.Bir senedir kullanıyorum ama hiç şu hackleme işine girmedim her türlü proğramı kurdum mis gibi.Yok YOK.Daha ne olacak yani.

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
öncelikle kaliteli tlf n95 8gb aslına bakarsan kullanımı basit ama eksikleride yok değil işde burda devreye maxicep.com ve onların dostları devreye giriyor istediğin bütün programlar,temalar.oyunlar aklına gelen her şey var burda sorun etmene gerek yok !! bence tlf da en eksik özellik gereksiz gibi görünsede hafıza kartı desteği olmalıydı internet ortamandada pek geniş değil ama yetersizde değil idare eder tlf ilk başda biraz kaba geliyor kullandıkca alışınca inan bana sanki küçülüyor elinde yinede üst modellerine göre şu anda kullanım acısından kaliteli bir cihaz tavsiye edilir

T3rM1N4t0rs

T3rM1N4t0rs

Üye
Ben tel i yeni aLdım.Ve bana göre Pc gibi.eLinde bilgisayar oLmayan veyahut oLamayan.Ailesinden uzak;meseLa yatıLı okuyan öğrenciLer için süper bir cihaz.I Love n95 8gb .I love my phone ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt