N95 8gb hafıza kartına nasıl format atabilirim yada ==>

Sponsorlu Bağlantılar

mc_metin

mc_metin

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb hafıza kartına nasıl format atabilirim yada ==>
asıl problem telefonu her açtığımda telefon kendi kendine yüklemeye çalışıyor. yükleyiciyi kendi kendine çalıştırıp sonradan hata veriyo hata: " Yığın hafızada güvenilmeyen yazılım bulundu. Yüklemek için uygulama yöneticisine gidin." diye bi yazı çıkıyor. ama uygulama yöneticisinde anormal bişi yok. yüklü olan programların hepsini sildim hafıza kartını komple boşalttım ama gene olmadı bu sorunu nasıl çözebilirim? bilgisi olan yardımcı olursa eğer sevinirim. :agla
şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bilgisi olan yokmuhiç ? :(

neyse cevap alana kadar sorunu hallettim ilginiz için teşekkürler pffs

artuklu

Üye
bu sorun bende de aynen var nası çozdün yazmamışsın ? tşk.

ressam58

ressam58

Üye
Arkadaşım lütfen nasıl yaptığını yaz.aynı sorun bisürü kişide var.Format atmak istemiyorum telefonuma.Bekliyorum haberini .Sağol şimdiden!

E:private:10202cd diye bi dosya var onun içindeki dosyaları silin tamamdır.ben yaptım düzeldi artık hata yok.Saygılar!!!!

hondasi

Üye
dostum telefondaki sretifikası geçmiş tema dahil buna neden olabilir bende de aynı sorun vardı ben temadan olduğunu farkettim

calippsoo

calippsoo

Üye
ya arkadaslar bendede aynı sorun var nasıl yapacaz yaaaaaa acık yazacak olan yokmu

ilker35ay

Üye
dostum benm tel bazen 8gb hafızayı gormuyo neden olabılır bılgısı olnalar yardım etsın

hk066

hk066

Üye
aynı sorun bende de var dostum bi çözüm bulamadım dahaaa

kaan08

Üye
aynen bende de hafızayı görmüyor ne yapacam hiç bilmiyorum not:yükleme sorunu bende de olmuştu fabrika ayarlarına dönünce düzelmişti

cemsonmez

Üye
ben yaptım oldu xp de

barombarom5858

Üye
yıldıza basılı tut ondan sonra 3 ondan sonra kapatma tusuna basılı tut pin kodu gelene kadr basılı tut pin kodu gelince pinini yaz ondan sonra ulkeni fln sec format atılmış tır bir teşkür hor görmeytin

tabi bu islemleri telefon kapalıyken yap arkiler

punisher72

punisher72

Üye
Az önce telefonumu formatladım Yıldız *,3,Arama tuşu ve Açma-Kapama Tuşlarına , Açma-kapama tuşuna en son basacak şekilde hepsine birden basarak telefonumuzun açılmasını bekliyoruz ve format tamamdır... Ama yığın hafıza bölümü formatlanmıyor...

kayakserkan

Üye
bir ilk önce bilgisayara bağlayıp tüm yedklerinizi alınız örnek mp3 veya resimlerinizi oyun ve temaları alamazsınız

iki telefonun içinde herkezin farklı yerde ola bilir hafız diye bir program var onu bulun genellikke menü tıkla araçlar tıkla ya orda görürsünüz yada yrd.prgrmlr diye klasör var ona tıklayın hafıza diye programı göreceksiniz ona tıklayınca kartın adı kapasitesi vb olan şeyler göreceksiniz seçeneklerden yğn hafızayı biçimlendir var onu tıklayın o zaman hafıza kartına format atmış olursunuz yanlız unutmayın baştan yedeklerinizi bilgisayar a aln resimler veya mp3 çünkü hepsi gidecek

erkaneroll

Üye
teşekkürler

Üst Alt