detonem
Üye
N95 8Gb Garmin ile GPS TAKİP...?
Arkadaşlar;
Aradım ama sanırım bulamadım. Bir beyaz eşya markasının yetkili servisliğini yapmaktayım. Ve çalışma arkadaşlarımızın büyük çoğunluğunda kendilerine ait N95 8Gb cihazları var ve adreslerde kolaylık sağlaması açısından hepimiz GARMİN XT kullanıyoruz. Buraya kadar sorun yok
Ama henüz bulamadığımız, netleştiremediğimiz bir durum var;
Belirli bir ağ oluşturup gerek bilgisayardan baktığımızda gerekse telefonlarımızın (n95 8GB) haritasında birbirimizin nerde olduğunu anlayabileceğimiz bi takip programı ya da bunu sağlayabileceğimiz bir çözüm yöntemi var mıdır acaba? BU konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
Aradım ama sanırım bulamadım. Bir beyaz eşya markasının yetkili servisliğini yapmaktayım. Ve çalışma arkadaşlarımızın büyük çoğunluğunda kendilerine ait N95 8Gb cihazları var ve adreslerde kolaylık sağlaması açısından hepimiz GARMİN XT kullanıyoruz. Buraya kadar sorun yok
Ama henüz bulamadığımız, netleştiremediğimiz bir durum var;Belirli bir ağ oluşturup gerek bilgisayardan baktığımızda gerekse telefonlarımızın (n95 8GB) haritasında birbirimizin nerde olduğunu anlayabileceğimiz bi takip programı ya da bunu sağlayabileceğimiz bir çözüm yöntemi var mıdır acaba? BU konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...