n95 8gb ekran parlaklık ayarı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim 15

ibrahim 15

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb ekran parlaklık ayarı
arkadaşlar ben 2.el n95 8gb aldım fakat ekran parlaklık ayarını yükseltip veya azaltıyorum ama bi degişiklik olmuyor sizce nasıl yapayım bi çözüm yolu varmıdır. tele hard format atsam düzelirmi cevaplarınızı bekliyorum:hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
format çözüm oLabiLir , en azından denemiş oLursunuz :oke:

merty24

merty24

Üye
ekraan ayarlarını kurcalayın ayrıca telefonun on kamerasının yanında sensor bulunur o sensor ısığı ortama gore ayarlar bulundğunuz ortamı değiştirin

ibrahim 15

ibrahim 15

Üye
    Konu Sahibi
ekraan ayarlarını kurcalayın ayrıca telefonun on kamerasının yanında sensor bulunur o sensor ısığı ortama gore ayarlar bulundğunuz ortamı değiştirin

benimkinin sensörü sadece tuş takımının ışığını ayarlıyor ekran ışığı hep sabit

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende de n95 var parlak ortamlarda pek ekran ışığı farketmiyor ama az ışıklı ortamda belli oluyor format attınızmı telefona:hmmm

ibrahim 15

ibrahim 15

Üye
    Konu Sahibi
bu arada yazılım sürümü v10 gibi bişeydi yine aynı hatalar vardı sürüm güncelledim v35 yaptım halen devam etti

--------------- Ekleme ---------------

Bende de n95 var parlak ortamlarda pek ekran ışığı farketmiyor ama az ışıklı ortamda belli oluyor format attınızmı telefona:hmmm

hayır atmadım

OğuzcanAbi

Üye
format at tekerar dene

--------------- Ekleme ---------------

bide unutmadan söyleyim aldığın yerde sor belki ekranı bozulmuştur sonradan takmışlardır

Karargahx

Üye
ekran orginal değilse 10 kerede format atsan o canlılıkı alamazsın ekran orginalmi değilmi onu bir kontrol et.

Metin137

Metin137

Üye
ekran orginal değilse 10 kerede format atsan o canlılıkı alamazsın ekran orginalmi değilmi onu bir kontrol et.
doğru ben ekranı sonradan taktım şimdi ekran parlaklığını ayarlayamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt