N95 8GB Deadphone Yöntemi Yardım Edin Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nfsnihat

nfsnihat

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Deadphone Yöntemi Yardım Edin Lütfen
Arkadaşlar selam, daha önce 100 lerce telefona yazılım attım sorun yaşamadım. CFW attım sorun olmadı. Hem Jaf hem Phoenix kullanımını iyi biliyorum. Bugün N95 8GB'a bir CFW buldum hemen indirdim. Telefona yükledim. Yükleme tamamlandı ama cihaz açılmıyor.

Deadphone yöntemi işe yaramadı. 2 farklı bilgisayar denedim cihaz algılanmıyor. Cihaz kapalıyken USB hiç birşekilde aktif olmuyor. USB bağlıyorum pili çıkarıyorum takıyorum aygıt algılanmıyor. Cihazın Power tuşuna basınca kısa süreli titreşim ve ışıklar yanıyor okadar. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

nfsnihat

nfsnihat

Üye
    Konu Sahibi
Hocam cihaza açıkken yazılım yüklemek istedim, yazılımı yükledi ve restart atmak istedi. Cihazı kapattı tekrar açılmadı. Kapandığından beri de hiç bir şekilde açamadığım gibi, daha önce Deadphone uygulayıp kurtardığım telefonlarla aynı olmadı. USB algılanmıyor. FBUS kablosuyla veya farklı bir tırıvırıyla çözülür mü sorunum ?

'h716043'

'h716043'

Üye
bende bir kere olmuştu phoneix ile tekrar yazılım attım çalıştı senin durum benimkine benzediği için yazdım onu daha fazla bilgim yok ama jaf ile oluyor diyorlar ama denedim olmadı istersen sen bi dene

nfsnihat

nfsnihat

Üye
    Konu Sahibi
sorunumu box ile çözdüm. attığım firmware'deki dosyalar birbirine girmiş rm-321 atmışım yanlşlıkla. Kolay gelsin.

'h716043'

'h716043'

Üye
çözülduyse sorun yok hayırlı olsun ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt