n95 8gb da on kamerası calısmıyorr acil yardımm lütfennn....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

b3dnam

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb da on kamerası calısmıyorr acil yardımm lütfennn....
Merhaba

1 hafta önce usb belleklere bulaşan bir vürüs nedeni ile n95 e hard format attım en son versiyonu yükledim. Ama versiyonu yükledikten sonra telefonda ön kamera çalışmadı. tek problem bu değil tabi sürgü kapağı açıtığım zaman bazen tık diye bir ses geliyor ve telefon yeniden başlıyor. bazende bunu kapağı kapattığım zaman yapıyor. bazende orta joystick tuşları ile dolaşırken sürgü kapalı yada açık o tık sesini duyuyorum ve telefon yeniden başlıyor.

bunun üzerine yazılımı yüklerken bir problem abileceğini düşünerek son yazılımı tekrar yükledim. ama problemler devam ediyor hatta bir başka birşey daha farkettim ön kamera modunda kamera çalışmadığı halde fotoğraf çekme tuşuna bastığım zamanda birkere yeniden başladı ama daha sonra denediğimde yeniten başlamadı.

N95 8GB V35.0.001 11-11-09 RM 320 versiyon bu . son versiyon.

Pil orjinal ve yenidir. Bu problemlerin pil kaynaklı olabileceği ihtimaline karşı yeniledim nokia mağazasından. Telefonun garantisi doldu.

Önerileriniz nelerdir? Sadece yazılımsal bir problem mi? Yoksa bir temassızlık problemide olabilirmi ?
Paylaş:

Starsley

Anlattığın şey yazılım sorununa benzemiyor tık sesi falan gelmesi bataryada temazsızlık olabilir

nfsnihat

nfsnihat

Üye
Tık sesi anakart arızasına işaret gibi. Herhangi bir devreye fazla akım geldiğinde devre yanmaması için akım kesilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt