N95 8GB aldım.

Sponsorlu Bağlantılar

mert469

Üye
gerçekten çok fark var.hız tartışılmaz bile.kullananlar görür.

polat_ketur_76

Üye
n 95 nokia serisinin en süper telefonu

reytan

reytan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş n95 8 gb almışsın güle güle kullan.ama diyosun ki düz n95 den kat akt üstün ne fazlası var hafızadan başka söylermisin

Söyleyeyim güzel kardeşim.
1.Ekran büyüklüğü;video ve resimler için süper görüntü.
2.Pili daha uzun süre gidiyor.
3.İşlemcisi daha hızlı.
4.Dediğin gibi hafızası.

İnşallah yeter bunlar dostum

ugurkoska

Üye
8 gb n-95 ile digerinin farkı ne acaba bende 1 gd lık varda

demiray

Üye
Dogru arkadaslar , bende kullaniyorum N95 8GB yi . Ayrica N95 in ilk modelinide kullanmistim . BAna gore yeni modeli ( 8 GB olan ) eskisine gore cok daha kullanisli , ozellik olarak ustun ve en onemlisi akunun cabuk bitmemesi ( bence 2 kat daha uzun kullanabiliyorsun )
Tek eksigi SD kart girisinin olmamasi .
Filim DVD kalitesinde , foto super , internet yeterince hizli ve buyuk ekran o konuda cok avantajli , Internet radio yu denedim ;harika ,...saymakla bitmez bence .Ayrica gunden gune cikan programlarda bu telefonun ne kadar cok yonlu kullanilabilecegini ortaya koyuyor .
Bence cepte LAPTOP**( fazlasi var yani )

Alma imkani olanlara yada yeni telefonlar arasinda tereddut edenlere tavsiyem gonul rahatligi ile alin derim. Ayrica 8GB dururken eski modelini tercih edenlerede simdiden tavsiyem ; ikinci bir aku bulundurun yaninizda ( yada almayin daha iyi - cunku bence o ilk cikan modeli bir DENEME modeliydi )

Demiraydan sonsuz selamlar

* Ayrica bu siteye yeni kaldim , sahane bir site ; katlisi olan herkese tesekkurler ve basarilarinin devami dileklerimle:oke:

yxL

yxL

Üye
way bea çıLgın bi oLay 8gb. hee :P

HyCan

HyCan

Üye
darısı başımıza İNŞAALLAH

flylinefly

Üye
hayırlı olsun iyi günlerde kullan şarj ne kadar gidiyor ..

--------------- Ekleme ---------------

birde navigasyon programı üstünde yüklümü tv de nokia reklamlarında sanki yüklüymüş gibi gösteriyor bu konu hakında detaylı bilgi veririsen memnun olurum

gessy

Üye
Ya agalar bu site manyak bir yer

berksabah

Üye
bende aldım hocam ççok memnunum

apo424

Üye
güzel telefon

pavilion

pavilion

Üye
bencede çok fark olmaması lazım bende de N93i var, bundan kat kat fark yaratacak kadar bişey olabileceğini pek sanmıyorum..

UuR_39

UuR_39

Üye
bende aldım(siparısını verdım elıme daha gelmedı:D) ama alet super n95 me n95 e kıyasla 4 kat daha fazla ram buda daha fazla uygulamayı aynı anda calıstırmak demek ınternet hızı daha yuksek hafıza zaten yuksek + ngage oyun modulu icinde flash 8gb hafıza buda bı flash bellek kadar hızlı verı transferı demek ekran 2,8 inc cozunurluk aynı olsada genıs ekran daha ıı olmus bence sıyah renk super gıtmıs bıde mat olusu daha da ııı olmus tabı n95 tekı gereksız lens kapagı yok eksıklerı hakkında pek bı bılgım yok dedımya telı daha elıme almadım kasması fln ılgılı bı bılgıye sahıp degılım pıl omru 2 kat daha fazla fiyat olarakta n95 ile neredeyse aynı benden bu kadar atık sız dusunun ama alet bence suan lık ıı hafızayı zorlayınca gorcez gerısını :D

polat_ketur_76

Üye
hayırlı olsun abicim iyi günlerde kullan.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
hayırlı olsun kardes

CrAzYErCaN

CrAzYErCaN

Üye
Bugun İtibariyle Fiyatı KDV Dahil 1,088 YTL alacak olanlara duyrulur.Ayrıca Süper bir telefon.

cihatt26

Üye
bahsedilen fiyata nerde satıyolar :)

marvelboy

marvelboy

Üye
ben n95 imi (8gb değil) 1080 ytl ye aldım

cihatt26

Üye
:) öle anlatsana

subaru vrc

Üye