N95 8GB AciL Yardım!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB AciL Yardım!!!
s.a. arkadaşlar telefonum türkçe n95 8gb v.20 yeni versiyon yukleyeceğim ama korkuyorum türkçe olacakmı yoksa kod girmem gerekiyormu girmem gerekiyorsa kaç acaba kod ? bu arada programları yukeyebiliyorum değil mi sistem hack le ? yükleyeceğim versiyon v.30 yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim..

forumda biraz araştırırsan sorularının tamamının cevabını bulabilirsin. sana kolaylık olması açısından yine de söliyim: kod gerekmez, telefon hacklenir...

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım dostum eyvallah sağol n95 ile n95 8gb arasında gidip geldim o yuzden sormak istedim eyvallah saol Allah razı olsun..

Ozan

Admin
Nokia Software Updater Türkçe ise, ve telefon da garantili ise dil konusunda kesinlikle bir proble yaşamazsın zaten. Telefonu hac k lemek konusunda da , cesitli yontemler yeni sürümde de geçerli arkadasın dedigi gibi.

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef türkçe olmadı ingilizce off ne yapacam ben şimdi Arkadaşlar Allah aşkına n95 8gb v.30.0.018 için türkçe kod yokmu ve nasıl yapıcam lütfen yardım edin ya olmadı türkçe güncelleştirme yaptıktan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...