N95 8GB AciL Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB AciL Yardım!!!
s.a. arkadaşlar telefonum türkçe n95 8gb v.20 :(yeni versiyon yukleyeceğim ama korkuyorum türkçe olacakmı yoksa kod girmem gerekiyormu girmem gerekiyorsa kaç acaba kod ? bu arada programları yukeyebiliyorum değil mi sistem hack le ? yükleyeceğim versiyon v.30 yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim..

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
forumda biraz araştırırsan sorularının tamamının cevabını bulabilirsin. sana kolaylık olması açısından yine de söliyim: kod gerekmez, telefon hacklenir...

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım dostum eyvallah sağol n95 ile n95 8gb arasında gidip geldim o yuzden sormak istedim eyvallah saol Allah razı olsun..

Ozan

Ozan

Admin
Nokia Software Updater Türkçe ise, ve telefon da garantili ise dil konusunda kesinlikle bir proble yaşamazsın zaten. Telefonu hac k lemek konusunda da , cesitli yontemler yeni sürümde de geçerli arkadasın dedigi gibi.

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef türkçe olmadı ingilizce off ne yapacam ben şimdi :(Arkadaşlar Allah aşkına n95 8gb v.30.0.018 için türkçe kod yokmu ve nasıl yapıcam lütfen yardım edin ya olmadı türkçe güncelleştirme yaptıktan sonra :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt