N95 8bg Sorunum Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihoz81

Üye
    Konu Sahibi
N95 8bg Sorunum Var
arkadaşlar benim telefonum n95 8gb.telefonu ilk açtığımda kendi kendine otomatik olarak bişeyler yüklemeye çalışıyor.iptal ettiğimde yada devam ettiğinde "yığın hafızada güvenilmeyen yazılım bulundu.yüklemek için uygulama yöneticisine başvurun" diyor.yığın hafızada herhangibir uygulama yok.soft format attım genede çözüm olmadı.yardım edermisiniz.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Virüs taramasından geçirin sanırım virüs bulaşmış...

fatihoz81

Üye
    Konu Sahibi
gerek kalmadı ve sorun çözüldü.yüklediğim ama sonradan sildiğim bir temayı hala yüklemeye çalışıyormuş.bende hafıza kartını biçimlendirdim.ilgilenen herkese teşekkürler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
gerek kalmadı ve sorun çözüldü.yüklediğim ama sonradan sildiğim bir temayı hala yüklemeye çalışıyormuş.bende hafıza kartını biçimlendirdim.ilgilenen herkese teşekkürler
N95 8gb da hafıza kartı oldugunu ilk senden duydum dogrusu allah allah yaw :coold:arkadasım sen yıgın hafızaya yani hard disk ine format atmıs olma bence dogrusu bu kib bays:@:bann::ehe:oke:

Emperian

Emperian

Üye
kardeş n95 8gb iki hafıza var. Bir 125 mb civarında digeride 7735 mb civarında

fakat dedigin gibi hafıza kartı girişi yok

tugay35tr

Üye
Beyler bende n95 8gb var kaçak telefon çin malı galiba sorunları var çözemiorum yardımcı olrsanız çok sevinirim

1. Bluetoot tan müzik alamıorum daha 400 kb alıor sona disk dolu die hata werıyor ne yapmam lazım acba bi solermısınız sımdıden tesekurler ılgılenen arkadaslara

mehmet6303

Üye
benimkide aynı diyor yıgın hafıza

--------------- Ekleme ---------------

bçilendirdim yine bilgisayarda görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt