N95 8 gb yeni sürüm sertifika hata

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wolfhacker

Üye
    Konu Sahibi
N95 8 gb yeni sürüm sertifika hata
N96 8 gb a sahibim konuyu çok fazla uzatmayacağım dün 30. başlayan sürüme güncelledim telefonumu.Ama sertfika sorununu çözemiyorum eski yöntem işe yaramıyor app trk lı olan yöntem.sitede verilen app zaten yüklemiyor yeni sürümü yüklüyor googleda arattım buldum fakat bu seferde secman port bulamıyo ve yükleyemiyor.2.yöntemide denedim x-lorer olanı o işlemi yapıncada bütün dosyalara dosya bozuk diyor yüklemeye çalıştığımda.Kısaca bu yeni sürüme sertifikalandırılmış dosya nası yüklicem.keşke güncellemez olaydım diyorum 30. sürümüne :S
Cevapları bekliyorum bilen paylaşsın lütfen...

stulek

Üye
Aynı dert benım basımda da var

gökyüzü52

Üye
ayni dert bende de var ne yapıcam bilmiyorum

cemal1970

Üye
nokia n958gb için çin sitesinden sertifika aldım ama pro ları sertifikalandırıyorum yinede erişime izinverilmedi diyoy yardım ederseniz sevinirim teşekürlr

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
nokia n958gb için çin sitesinden sertifika aldım ama pro ları sertifikalandırıyorum yinede erişime izinverilmedi diyoy yardım ederseniz sevinirim teşekürlr

Aldığınız sertifika ile tel.i de ha.cklerseniz bir daha böyle bir hata almazsınız. Her program sadece sertifikalandırılarak yüklenemiyor. Sistemdeki dosyalara erişmeleri gerekir yüklenebilmeleri için , bu problem de ha.ck işlemi yapılarak çözümlenir ..

cemal1970

Üye
n958gb v31.0.015 telefonu hack yapmak için sertifika aldım ama hack yapmak isdediğim pro ları sertifikalandırmıyor yardım ederseniz sevinirim teşekürler .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt