N95 8 Gb Yeni Firmware güncelleme 20.0.016 (08.04.2008)

Sponsorlu Bağlantılar

seyyahosman

Üye
    Konu Sahibi

Bu adrese girince 0558086 yazın Go ya basın

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 649x536 and weights 70KB.

bergamali85

Üye
Peki nasıl bu versiyon.Ne gibi değişiklikler var mesela??Kullanan varmı

seyyahosman

Üye
    Konu Sahibi
Öğrendiğim kadarı ile bu code norveç diline göre

yani iskandinav kod. Ingilizce + iskandinavya dilleri

--------------- Ekleme ---------------

Almanca Dili için Code : 0558787

Darısı Türkçe için

ersoy

ersoy

Üye
biraz bekleyelim yakında türkçe si düşer nsu ya..

alemburda

alemburda

Üye
hayırlı olsun türkçe dilini bekliyoruz :oke:

seyyahosman

Üye
    Konu Sahibi
0564947 Turkey

HAYIRLI OLSUN

mehmetbey

Üye
Benim tel için bu «RM-320 / Nokia N95 (02.01)» 0557877 pil yuvası altında yazıyor,
V 11.0.026 versiyon var hala değişmemiş, bence bunların kontrolünü yapmadan guncelleme yapmayın....

ahmet661

ahmet661

Üye
mehmet bey arkadaşım benimde telefon kodu 0557877 peki bir güncellemeyi türkçe yapamıyacakmıyız

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
ya yapmayın güncelleme dünya kadar para veriyonuz 1 özellik için telefonu büyük riske atıyorsunuz BENCE güncelleme yapmayın şimdilik yetkili servise götürebilirsiniz :(

PAPADOC

PAPADOC

Üye
Evet dostum güncellemede en ufak bi hata telefona zarar verebilir 1.500 ytl lik makine dikkatli olun derim

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Evet dostum güncellemede en ufak bi hata telefona zarar verebilir 1.500 ytl lik makine dikkatli olun derim

ZaraR Vermez Firmware yapılırken Sorun oluşursa telefonun gider benden söylemesi :bilmem:

Atakan

Atakan

Üye
saol

N95MASTER

Üye
selam arkadaşlar

telefonum N95 8Gb ve versiyon 15.0.0.15 RM-320.bu yeni versiyonu yüklemek isteyince vista da hata veriyor neden acaba.hata mesajı resimdeki gibi...kolay gelsin ...

_-'CaGo'-_

Üye
aynı hata bende de war arkadaşım

ayedikardes

Üye
selam bendede aynı sorun vardı ama cözdüm.
nsu ikonunu sağ tıklayıp özelliklere girin.
burdan uyumluluğa girin.
uyumluluk moduna boş olan kutuya tik atın ve windows xp sp 2 secin
ok cıkın ,program çalışacaktır.

erdemefe

erdemefe

Üye
ben yeni aldım teli bu versiyon var bende

crazyprens_06

Üye
merhaba arkadaşlar bendeki versiyon 20.0.016 idi ama güncellemeyle v30.0.018 e çevirdim ama bunda türkçe versiyon yok code falanmı girmemiz gerekiyo

uzman_kosovali

Üye
arkadaslar benım tel cın malı guncellestırme yapacagım ama hıc bır sekılde baglanamıyorum pc suiteye blututu goruyor yanı bılgısayar telefonu goruyor hatta blutut la baska telefondan bırseyler yollayıp alabılıyorum ama pc suite baglanmıyor bende yapmak ıstıyorum ama olmuyor sis dosyası sisx dosyası bunlarıda calıstırmıyor telefoncu bana yazılımı yukseltınce duzelecegını soyledı ama suanda elımızde oyle program yok dedı yukleyemeyız suan dedı lutfen yardımlarınızı beklıyorum bır haftadırr ınternette ugrasıyorum bulmak ıcın gozlerım sıstı bılgısayara bakmaktan :(

omere

omere

Üye
uzman kosavalı adı ustunde cın malı orjınal degıl tek yukleyebılcegın mp3 bıde bırazcık kandırılmısın galıba ona yazılım fln yukleyemessın dostum

cranial

Üye
arkadaşlar en yeni güncelleme v15.0.0.15 ,,ben yaptım çokda güzel oldu ancak dil kodunu bilmediğim için şimdi ingilzce,,dil kodunu bilen varsa lütfen yazsın,,tşkler

Üst Alt