N95 8 GB menüden bir klasör silemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceceli79

Üye
    Konu Sahibi
N95 8 GB menüden bir klasör silemiyorum
N95 8 GB telefonumda oyunlar adında bir klasör acmıştım tlfn yedeğini almıştım. tekrar yedekleri yüklemem gerekti.. oyunlar klasörü yedeği yükledikten sonra menüden ne siliniyor nede içerisine giriliyor.

format atmadan sistem içerisinde bu dosyayı menüden silemezmiyim :hmmm

ahenk

ahenk

Üye
klasör acmiyosa ve icinde programda varsa silemessin yani mecburen format baskacare yok gibi

Not. xplore veya hangi dosya yoneticisini kullaniyosan telde hackli ise klasoru acmayi dene acarsa icindekileri tasi sonra sil olmadimi komle sil olmadi format yada oyle kullan

ceceli79

Üye
    Konu Sahibi
klasör acmiyosa ve icinde programda varsa silemessin yani mecburen format baskacare yok gibi

Not. xplore veya hangi dosya yoneticisini kullaniyosan telde hackli ise klasoru acmayi dene acarsa icindekileri tasi sonra sil olmadimi komle sil olmadi format yada oyle kullan

bilgilendirdiğin için tşkler kardeş

klasörün içi boş xplore var ve kullanıyorum ama menüdeki bir dosyayı xplore ile nasıl silceğim bulamadım telefonda hackli

ahenk

ahenk

Üye
xploreden klasör nerde gözukuyo onu bul C demi Edemi sonra üstünegel SECENEKLERDEN SİLDE YADA TELİN C TUSUNA BAS büyük ihtimalle siler

ceceli79

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefon bilgim iyi ama dosyayı bir bula bilsem xplore den silceğimde bulamıyorum

dosya menü araçlar içerisinde oyunlar adında boş bi dosya

ahenk

ahenk

Üye
Kusura bakma belki teli yeni kullanmiya baslamisindir diye oylebi aciklama geregi duydum xploreden secenekler /bul/dosya ara yap dicem belki yapmisindir
Bende kurdugum bi dosyayi arattirdim bulmuyo format at dicem
Hack yapma tekrar prolari yukle birsuru fasa fiso boyle kullan bence
Yinede sen bilirsin

ceceli79

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma belki teli yeni kullanmiya baslamisindir diye oylebi aciklama geregi duydum xploreden secenekler /bul/dosya ara yap dicem belki yapmisindir
Bende kurdugum bi dosyayi arattirdim bulmuyo format at dicem
Hack yapma tekrar prolari yukle birsuru fasa fiso boyle kullan bence
Yinede sen bilirsin

ilgin için teşekkürle ama telefon sim kaydı yapılmadı hatası vermeye başladı kapanınca acılmıyor. servise göndereceğim galiba 45 gün bekle gelirse :vur:vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt