n95 31.0.017 versiyonu hackleme problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maki20

maki20

Üye
    Konu Sahibi
n95 31.0.017 versiyonu hackleme problemi
n 95 31.0.017 yazılımı yükledim hacklemeye çalışıyorum olmuyor unsigned programları ve sertifika sorunu olan temaları yükleyemiyorum daha önceki versiyonda hiç problem olmadı 30.0.015 versiyonunda yeni hackleme programı ne zaman çıkar yeni versiyon için bilgilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler:oke::hmmm

• Beğen
Tepkiler: bsrt38

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bekliyeceksin arkadaşım daha çıkmadı bende oyuzden güncelleme yapmadım bekliyorum henüz

jatvalca

jatvalca

Üye
ya arkadaşlar bende yükselttüm versiyonu şimdi öyle saf saf bakıyom ne zaman çıkacak diye inşallah yakında çıkar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
arkadaşım bunun çözümü aylar önce bulundu, sen bayağı bir geç kalmışsın. Forumda çözümü mevcut

razr3xx

razr3xx

Üye
arkadaşım bulundu diyosunda 31.0.017 versionunu yüklediğimiz zaman HelloOx dur HelloCarbide dir felan filan hiçbişey çalışmıyor sys/bin yada private dosyalarını açmıyor ben telefonu 4 gün önce aldım içinde 12yle başlayan sürüm vardı sonra nokia suiteye bi bağladım güncelledim forumndakileri yaptım ancak olmadı çünkü güncellemeyle bir şey kazanmıyor telefon nokia bence her güncellemede sinsice güvenliğini artırıyor. aynen kardeşim bende saf saf bakıyorum telefona hiçbişey yükleyemedim malesef çaremiz beklemek......

İyi Forumlar

razr3xx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt