n95-1 telefonumun arka kamerası çalışmıyor şimdi

Sponsorlu Bağlantılar

hasret1057

Üye
    Konu Sahibi
n95-1 telefonumun arka kamerası çalışmıyor şimdi
arkadaşlar kameram çalışmıyor ne oldu bilmiyorum kamera programı çalışıyor ön kamerada çalışıyor ama ana kamera açınca sadece kulağıma dayadığım da zıııır diye bir ses çıkarıyor
lütfen yardım edin

Dampierre

Dampierre

Üye
kamera bozuk herhalde bir teknik servise götürmelisin

abuzer381991

abuzer381991

Üye
Aldığın telefon orjinalmi yoksa çinmi???

xkadir61

xkadir61

Üye
yazık olmuş telefonuna ya.

technoman34

technoman34

Üye
arkadaşlar kameram çalışmıyor ne oldu bilmiyorum kamera programı çalışıyor ön kamerada çalışıyor ama ana kamera açınca sadece kulağıma dayadığım da zıııır diye bir ses çıkarıyor
lütfen yardım edin

Arkadaşım telefonuna yazılım mı yukledın? Ne olduda bozuldu? Açıklama yap ki yardım edelim.

Hafıza kartını çıkartıp tekrar bi dene eğer ki düzelmez ise. Ana camera bozulmuş demektir.

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
format at düzelmez ise teknik servis dostum

esesomer

Üye
arka kamera çalışmıo yha ben çin malı aldım da fazla geç olmadan geri veriiim mi nolur yardım edin bana kafayı yicem artık mavi bi ekran gelio ön çalışıo ama arkada oluo :S:S:S

--------------- Ekleme ---------------

ben n95 kullanıodum çin malı bi yerden aldım arka kamera da mavi bi ekran çıkıo bana yardım edin nolur:(:(:(üüü

tncy1905

Üye
arka kamera çalışmıo yha ben çin malı aldım da fazla geç olmadan geri veriiim mi nolur yardım edin bana kafayı yicem artık mavi bi ekran gelio ön çalışıo ama arkada oluo :S:S:S

--------------- Ekleme ---------------

ben n95 kullanıodum çin malı bi yerden aldım arka kamera da mavi bi ekran çıkıo bana yardım edin nolur:(:(:(üüü

direk geri ver çok geç olmadan

Üst Alt