XEARS
Üye
N93 Arıza Parça İsteği ACİL!!!
Arkadaşlar Elimde Şuan N93 var bu telefonun üç sorunu var birincisi mikrofon karşıya ses gitmiyor ikincisi kamera bulanık çekim yapıyor mercekte herhalde sorun var 3.de telefon dış kap lazım sıfır veya temiz bu dediğim parçaları Adıyamanda Adabada Antepde bulamadım 16-17 telefoncu gezdim hiç biride yapamadı sadece biri dediki 2.el n93 çok ucuz yollu yedek parça bulmamız gerekiyor dedi istanbulda parçaları varmış 1 ay sonra yapabilirmiş telefoncu istanbula gidip parçalarını getirip
bende kalsın dedim 2 hafta içinde lazım bu dediğim parçalar acaba elinde böyle bi parça bulunanlar sıfır 2.el fark etmez ucuz yollarla olursa sevinirim varsa benle irtibata geçsinler lütfen ama lütfen biri en azından bir cevap yassın bulursun yada bulmassaın yada bende var irtibata geçelim diye saygılarımla şimdiden teşekkür ederim.
bende kalsın dedim 2 hafta içinde lazım bu dediğim parçalar acaba elinde böyle bi parça bulunanlar sıfır 2.el fark etmez ucuz yollarla olursa sevinirim varsa benle irtibata geçsinler lütfen ama lütfen biri en azından bir cevap yassın bulursun yada bulmassaın yada bende var irtibata geçelim diye saygılarımla şimdiden teşekkür ederim.