n91 müzik çalar ile ilgili sorunum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
n91 müzik çalar ile ilgili sorunum var
arkadaşlar bende n91 müzikçalar programı var.telefoon hafızasına yüklediğim halde hafıza kartına yükleniyo sonra fexplorerdan telefon hafızasına atıyorum. sonra kartı çıkarıp müzik menüsüne girdiğim zaman lütfen hafıza kartını takın diyo ama program açıllıyor .sonra galeriye girip telefon hafızasındaki bir şarkıyı açtığım zaman normal kendi müzikçalarım açılıyor.aslında sizden bir isteğim var telefon hafızasına yükleyebileceğim ve türkçe olacak bu programı bulursanız sevinirim (telefonum 6630)

• Beğen
Tepkiler: ebubekirim

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Power Mp3 Tavsiye ederim hem Türkçe olarak sitemizde mevcuttur. Biraz arama yaparsanız farkederseniz.

İyi Günler :spr

tektabancam

Üye
kardeş linki verirsen ben de denerim bakalım problem nedir fakat hafıza kartında çalışıyosa hafızakartında kalması daha iyidir bence

yavuzselim06

Üye
arkadaşım belki programda yazılım hatası olabilir yada hafı kartında olabilir linki bi ver bende bi deniym

aykut110033

Üye
arkadaşlar benımde şöyle bi sorunum var.. n95 aldım.. ama içine muzık atınca muzıkler "muzık çalar" da görünmüyo.. attıgım müzikleri dinlemek için taaaa dosya yöneticisinden girip, ordan sesler, ordan dıgıtal sesler, diorum ordan girip dinliyorum... arkadaşımdan buetut la aldıgım bi şarkıyı da kaydettim.. bi baktım o şarkı muzık çalarda... ben bütün şarkıları bulututla alamam ki ama :( pc den yüklüyorum genelde.. nası yapcam nolur yardım edin :(:(:(:(:(:(:(:utan

ciko6189

ciko6189

Üye
Aykut1100 O Nasi Soru Onu Yapamayan Cahildir

aykut110033

Üye
Aykut1100 O Nasi Soru Onu Yapamayan Cahildir

bende cahilim.. yorum yapma da biliyosan söle yardım et.. bilmiyosan kötüleme..

--------------- Ekleme ---------------

bide n95 bilgisayar gibi canım 6600 gibi tarih öncesi degil.. elimden geçmeyen tel yok ama bunu yapamadım işte napıyım cahil mi olduk hemen..

ckeylul

ckeylul

Üye
bende cahilim.. yorum yapma da biliyosan söle yardım et.. bilmiyosan kötüleme..

--------------- Ekleme ---------------

bide n95 bilgisayar gibi canım 6600 gibi tarih öncesi degil.. elimden geçmeyen tel yok ama bunu yapamadım işte napıyım cahil mi olduk hemen..

Bende yapamıyorum aykut110033

ciko6189 üstün zekalı herhalde...

ciko6189 bende yapamıyorum..nasıl olcak..biliyorsan anlatta yapamayan bütün n95 sahipleri yapsın..

recepkarabay

recepkarabay

Üye
abilerim diyorum çünkü küçüğüm neyse n95 8gb heyiye geldi buluetooth aldığım müzikler war ama diğerşeri dosya yönetisinde müzik güncellme menüsü de yok v20,0,016 lütfen yardım edinnnnnnnnnnn:(:(:(:(:(

knight_rider

Üye
beyler müzik çalara girin ilk ekranda seçenekler deyin yenile diye bir şey onu seçin(ilk ekran olduğundan emin değilim müzik çaların her menüsünde seçenekler deyin yenileyi arayın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt