By_aLpKuN
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam n900 şuanda görüntülü konuşma desteklemiyor donanımı var ama gelicek yeni güncelleme ile veya meego ile gelicek illa konuşmak istiyorsan amsnden wireless üzerinden yapıyosun ama amsn şuanda stabil çalışan bir program değil cihazı çok kastırıyor tavsiye etmem
aramizdan kac kisi goruntulu arama yapma ihtiyaci duyuyor...?
goruntulu arama insanin ozel hayatina bir saldiridir bence...
bu ay içinde yen igüncelleme gelecek 3g de gelecek !
YAW ARKADAŞ İPHON GİBİ DANDİRİK TELEFON DAHA GÖRMEDİM BU BİZİM MİLLET NE DİYE KULLANIR HALEN ANLAMAM NE BİR DONANIM NE BİR ÖZGÜR YAZILIM NE BİR DESTEK NE BİR DEPOLAMA NEDE BİR MULTİMEDYASI YOOOOOOOKK VARSA BUYRUN BENLE GİRİN TARTIŞMAYA AÇIĞIM,,,, ULEN ZATEN 1 TANE MENÜSÜ VAR ODA ANA EKRANDAbu iphone ne biçim telefon ya alanlar kesinlikle özellik için almıyodur sırf hava olsun die kısmen %10 u beğendiği bir yanı vardır yok 3g konuşama iphone dan iphone yok bluetootht özelliğide iphondan iphone nedir bu yaa telefonmu bu
YAW ARKADAŞ İPHON GİBİ DANDİRİK TELEFON DAHA GÖRMEDİM BU BİZİM MİLLET NE DİYE KULLANIR HALEN ANLAMAM NE BİR DONANIM NE BİR ÖZGÜR YAZILIM NE BİR DESTEK NE BİR DEPOLAMA NEDE BİR MULTİMEDYASI YOOOOOOOKK VARSA BUYRUN BENLE GİRİN TARTIŞMAYA AÇIĞIM,,,, ULEN ZATEN 1 TANE MENÜSÜ VAR ODA ANA EKRANDARESİM GALERİ MÜZİK ALARM SAAT BUNLAR NOKİA 6630;DA BİLE VARDI PUHAAA.... BU TELEFONU ŞİDDETLE REDDEDİYORUM SAKIN ALMAYIN BİRDE İPHONE 3..4 GİBİ SERİSİNİ ÇIKARIYOALR SANKİ DİKKAT ÇEKİYO 5 PARA ETMEZ İSTERSE 10 ÇIKARSINLAR... NEDENMİ ÇÜNKİ BU TELEFONDA ÖZGÜRLÜK YOK HERŞEY SINIRLI,,, BEYLER UYANIN İPHONE CİLER
Skype'ın kolaylık sağlamasından ötürü akşamları da yanımızda bir el feneri yada projektör taşımamız farz oluyorhic bir ek pro yuklemeden skypiden disarda icerdde sagda solda goruntulu konusma yapilabiliyor cokda guzel oluyoama aksamlari biraz karanlik gosteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?