n900 ünradyosu sadece internet yayinlarinimi destekliyo normal radyo yokmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
THQ

THQ

Üye
    Konu Sahibi

cuneytbozkurt

Üye
depolardan fm radio programını indirmen gerek. o zaman donanımsal radyo da aktif oluyor.

kaan dean

kaan dean

Üye
radyo konusu acilmisken yurt disinda yasayip telefondan turk radyolarini dinleyememek diye buyuk bir sorunum var.. internet url adreslerini bir turlu bulamiyorum.. guncel olan listeye ihtiyacim var.. herkese hayirli ramazanlar..

THQ

THQ

Üye
    Konu Sahibi

baran12345

Üye
fm radio programını yükle kulaklıkla dinleyebilirsin radyoları ( internet üzerinden değil ) karasal yayınları

THQ

THQ

Üye
    Konu Sahibi
Daha almadım ama karar aşamasındayım acaba N8 imi Beklesem Yoksa N900 mü getirsem bana biraz yardımcı olurmusunuz

N900 Şu yönden tereddütlerim var Getirt Kaydettir Türkçeye çevirttir Birde symbian işletim sistemine alışık olduğum için bildiğime görede buna uygulama yüklemek bayağı çetrefilli bir işmiş bilmiyorum Meego nasıl bir işletim sistemi baksanızya radyosunu çalıştırabilmek için program kurmak gerekiyor Bilmiyorum Kararsızım

clubnokia

clubnokia

Üye
n900 adında da anlaşılacağı gibi internet tablet
bir çok uygulama internet erişimi ile daha aktif kullanılıyor
cihazdaki yerleşik radyo çipi internete bağlı çalışıyor
ama şu gercekki internet radyo mükemmel
örn; N96 kullanıyorum ve dünya radyolarını cebinde taşıyıp dinlemek mükemmel üstelik wlan bağlantısıylada bunu yapmak mumkun

THQ

THQ

Üye
    Konu Sahibi
clubnokia bu N900 ün dahili radyosu internete bağlanmadan dinleyebileceğimiz radyosu varmı yokmu bi karar verin lütfen benim için mobil cihazda en önemli özellik radyodur aldığımda radyosunu bulamassam çöpe atarım heralde cihazı

deserter.06

deserter.06

Üye
radyolu telefon istiyosan 100 tlye alırsın
boşuna 1000 tl verme ozaman git al raadyolu bitelefon
adam iki tane radyosu var diyo anlasana
kardeş hm internet hem yerleşik radyo
yerleşik radyoyu dinlemek için depodan program yüklüyosun
kulaklık takmadan calışmıyor
ama internet radyosu internetin varsa her türlü süper calısıyor
radyo vericisi bile var aletin daha ne istiyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt