N900 ün Eksilerini ve Artı yönlerini Bu Başlıkta Toplayalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
THQ

THQ

Üye
    Konu Sahibi
N900 ün Eksilerini ve Artı yönlerini Bu Başlıkta Toplayalım
N900 ün Hangi yönlerini seversiniz hangi yönlerinden nefret edersiniz bu başlık ta toplayalım lütfen n900 alıcak arkadaşlara rehber olsun bu konu

ediesel

Üye
N900 = İşlemcisi, kullanım kolaylığı, geliştirilebilirliği, Ram, Rom ve hafıza kapasitesi, kamerası ve gps'i mükemmel. Müzik merkezini beğenmedim. Zira equalizer ayarı yok. Cihazdaki hoparlörler stereo değil. Eski n95 kullanıcısı olarak bu konuda bayağı fark var. Bunun dışında en büyük dezavantajı ise ağır ve kalın olması bence. En azından daha hafif ve ince olabilirdi. Boyut olarak ekran büyüklüğü ideal.

kuavo15

kuavo15

Üye
3g görüntülü konuşma yok bu benm için tek sorun

thehero660

thehero660

Üye
hımm güzel olabilir güzellll

cuneytbozkurt

Üye
N900 = İşlemcisi, kullanım kolaylığı, geliştirilebilirliği, Ram, Rom ve hafıza kapasitesi, kamerası ve gps'i mükemmel. Müzik merkezini beğenmedim. Zira equalizer ayarı yok. Cihazdaki hoparlörler stereo değil. Eski n95 kullanıcısı olarak bu konuda bayağı fark var. Bunun dışında en büyük dezavantajı ise ağır ve kalın olması bence. En azından daha hafif ve ince olabilirdi. Boyut olarak ekran büyüklüğü ideal.
equalizer ayarı symphoni programı ile geliyor. pr 1.2 den itibaren gtalk ve skype üzerinden gayet rahat görüntülü görüşülüyor. gsm den görüntülü konuşulmaması şahsen benim için bi eksiklik değilzaten hopörlörde stereo. orjinal bi n900 sahibi olduğuna emin olduğuna inanmak istiyorum

--------------- Ekleme ---------------

3g görüntülü konuşma yok bu benm için tek sorun
gtalk ve skype üzerinden görüntülü iletişimi dene bence. özellikle skype muazzam çalışıyor. gtalk ta yaklaşık 1 dk sonra görüntü netleşmeye başlıyor. buda gtalk ın alt yapısından kaynaklanıyor.

ediesel

Üye
Orijinal n900 sahibiyim. Hoparlörler stereo olabilir. Ama N95 te daha fazla ve tiz ses çıkıyordu. Neyse genel anlamda süper bir telefon. Bu arada alet 3g yi destekliyor ama video aramayı şimdilik desteklemiyor. Bu da kısa zaman içinde yapılacak güncelleme ile hallolacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt