N900 | Tweak Flash plugin version v0.3-maemo0 | Flash Player...

Sponsorlu Bağlantılar

drangela61

drangela61

Üye
on numara olmus bende pr1.3 yuklu hangi deger en stabil sekilde calisir acaba bi bilginiz var mi...

--------------- Ekleme ---------------

on numara olmus peki bende pr1.3 yuklu hangi deger en stabil sekilde calisiyor bilginiz var mi saygilar...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android 10.1.61.0 seçilerek facebook, youtube videoları rahatlıkla seyrediliyor fakat PR 1,3 seçildiğinde oynatmıyor.

sanal alem

sanal alem

Üye
bende bunu kullanıyorum gayet başarılı. konu açarak iyi yapmışsınız. teşekkürler :oke:

ziya68

ziya68

Üye
emegine saglik kardesim ben depodan indirirken hata veriyor neden acaba

gazi kardesim Tweak Flash plugin ilk versiyonu yüklü idi ve bugün video izleyemedim sildim yeni versiyonu yükleyim dedim depodan hata verdi kalakaldim az evvel fecebooktan bi videoya tikladim sorunsuz oynatti simdi ben aglayim mi? güleyim mi?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazında şuan yüklümü ? v4.7.0 yüklü olması lazım ve Android 10.1.61 (ForYo) seçip Change deyip video izlemeye başlayabilirsin.

taci17

Üye
emeğine sağlık kardeşim bende kara kara düşünüyordum nasıl olcak bu iş diye.çok güzel çalışıyor sağ olasın

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
emeğine sağlık kardeşim bende kara kara düşünüyordum nasıl olcak bu iş diye.çok güzel çalışıyor sağ olasın

Rica ederim kardeşim biz hep burdayız yardım ve destek için. Tepe tepe kullan güle güle izle videolarını... :oke:

fdk_

fdk_

Üye
teşekkürler izleyebiliyorum artık : )

NR6630

NR6630

Üye
ya zaten pr1.3 ten sonra bu program kendini güncelledi hemen ve ardından zaten pr 1.3 ile tam uyumlu çalışmaya başladı hiç zaman kaybetmeden ,, açıklama yapmaya bile gerek yok bence :naughty:

:d::d:evet yalnız hatırlıyorum ki mamieuro ile by-alpkun fena takılmışlardı konunun birinde:ehe:ehemuhaha

Dostum senin problemin mi var ? Adam gibi yükledim ama olmadı acaba yanlış birşeymi yapıyorum yardımcı olurmusunuz demek yerine yukarıda yazdığın yazıyı yazman sana ne kazandırıyor ?

Sana kazandırdığı birşey yok. Aksine kaybettiriyor. Ben yükledim ve gayet güzel çalışıyor.
gazi kardeş by-alpkun burda öyle kötü bişeyde yazmamış yaaw boşuna kızmışsın sadece kuramadım ama genede sağol demiş bunda ters bişi yok bence:allalla:

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ben bunu kullabdim linux destup sectim normal butun videolar aktifti

Takipçi Satın Al

Üst Alt