enolaguy
Üye
-
Konu Sahibi
-
n900 internet ve bazi programlarda dikey olarak calisiyor fakat ana ekranda mecburen yatay kullaniliyordu, daha once bir program ile ana ekran dikeylestirilebiliyor ama sorunlu calisiyordu bu ssu update i ile bu is asilmis durumda ve n900 super sekilde dikey olarak calisiyor umarim yukleyebilirsin biraz karisik cunku once repository ekliyor sonra cihazi update ediyorsun o zaman community ssu diye bir program sistem apleti icine yukleniyor oradan bir daha update ediyorsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. Bu adreste installation adinda bir baslik var onun hemen altinda Maddeler siralaniyor ikinci maddenin icinde portakal renkli yazilmis olan install testing yazisini sayfayi n900 ile acarak tikla ve takip et
----------Eklendi @ 04:18:32 ---------- Yazıldı @ 03:52:16 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızda aradigin aranan cevapsiz seklinde tum iletisimi giden gelen gun dakika saniye konusma suresi olarak kaydeden bir program var ayni numarayi uc defa aramissan hepsini de farkli farkli kaydediyor, symbiandaki islem kaydi gibi ama ondan daha gelismis bir program
Aslında diğer telefonlarla aynı durumda daha fazla ne bekliyorsunuz yahu
Bilmeyenler için, ayarlar - CSSU features dan "force rotation enabled" seçeneğini aktifleştirin her şey dikey oluyor, fakat pek kullanışlı olduğu söylenemez. Mesajlarda sanal klavye devreye giriyor yazması zor biraz... Selametle...
bu ayar tam nerde osman? ben göremedim bu ayar yerini?
app managerda system bolumude cssu ile ilgili ek bir program daha var ancak onuda yuklersen n900 un sistem sekmesinde bazi ozellikleri kontrol edebilir hale gelirsin, ayrica dikey mod yapan yazilimda aslinda uzerinde versiyon numarasi olan bir firmware yamasi oldugu icin 2011 firmware ile uyum gostermiyor ama sanirim yakinda onunda 2011 i cikar o zaman kullanabilirsinayarlarda ccsu çıkıyo ama sadece versiyon detayı görünüyordu.ben suan 21.2011 yukledıgım için cssu yuklemedım.cssu yükleyince versiyon 20'ye düşüyo niyese !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?